Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat ez a srác??
Figyelt kérdés
Társkeresőn megismerkedtem egy sráccal. Ahogy beszélgetünk megmondta hogy csak szexet akarna de azt folyamatosan. Benne lettem volna tetszett nagyon es kicsit szórakozni akartam. De ahogy beszélgettünk kajazni akart elvinni, ölelgetni, hogy mi a véleményem a kedvenc sorozatairól azokat összebújva nézni stb. Aztán kinyögte hogy elgondolkozott a komolyabb kapcsolaton is velem. De végül magán életi problémák miatt meggondolta magát. De ahányszor akartam vele talizni, akkor vagy azt mondta hogy ismerkedjünk még vagy nem akar kapcsolatot. Állitólag több évig nem volt nővel.2024. máj. 9. 21:34
1/6 anonim válasza:
Első látásra csak megdugott volna, de idő elteltével beléd esett és komolyabbat akar, de nem biztos benne hogy sokáig tartana vagy érdemes lenne-e belevágni magán életi problémái miatt.
2/6 anonim válasza:
Valószínűleg egy éretlen kisfiú akinek fogalma nincs sem a nőkről, sem az életről, sem arról, mit is akar.
3/6 A kérdező kommentje:
Hát lényegébe annyit mondott még hogy megszokta a magányt és sok bántás érte ezert nem akar komolyabb kapcsolatot.
2024. máj. 9. 22:03
4/6 anonim válasza:
Nem az a kérdés, hogy a srác mit akar, hanem az hogy te mit akarsz a sráctól.. szerintem jobb, ha lezársz vele minden kapcsolatot. Mert ilyen macska-egér játékot játszik és mindegy , hogy tudatosan vagy sem, mert itt csak te szívod meg igazán.
5/6 anonim válasza:
Csak dugni akar veled, és te bármit elhiszel neki, mert fülig szerelmes vagy belé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!