Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy barátnőnél mennyi idő járás után engedhető meg hogy megfogja a fiú itt, ott?
1 hónapot? menj már :D
Addig semmi tapi..mi msnen beszéltünk,hazudtam neki 8 hónapot,lebuktam rá 2 napra eljött beszéltünk,volt csók,csók közben fenék tapi,sőt mivel szakadó eső volt nyáron és fáztunk,"melegítette" a kezét a mellemen..És akkor találkoztunk először.ebben semmi sincs.Aztán másnap itt aludt akkor volt már minden.igaz ő már 28 éves én pedig 18. :) De a tapi simán belefér már a csók idején..hova rakjátok a kezeteket?zsebre? :D Persze,hogy a másik testére.. :)
emberfüggő nagyon. Én fogtam meg barátom fenekét először és nem ő kezdeményezte...ez kb 1hét járás után, mellemet csak 2 és fél hónap után merte megfogni, de ágyéknál már 1,5 hónap után simogattuk egymást...de ez csak kb, nem nagyon emlékszek már az időpontokra
és nem tartom magam ribancnak, 1,5 évig nem volt kapcsolatom mert nem találtam senki értelmeset.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!