Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ne jöjj össze olyannal, aki nem érdekel. Mindkettőtök idejét pazarolod.
2024. máj. 7. 13:46
2/11 A kérdező kommentje:
Már nincs választás. Csak rosszabbak vannak. Egyedül meg nem jó nem vagyok fiatal.
Igy jartal. Idosebbeknek mindig csak a maradek jut
2024. máj. 7. 14:13
De ha nőként fiatalabb ferfiakbol is boven tud valogatni, csak a ferfiak oregednek ki
2024. máj. 7. 14:14
Nem tudom, mennyire számítok idősnek 30-as nőként, de ugyanezt érzem és ez lenne a kérdésem nekem is.
Nem kell összejönni olyannal, aki nem érdekel, nem vágysz rá stb., persze. Nem is teszem amúgy. De most akkor ha tegyük fel, élek még 30-40 évet, abból is klimaxig van még vagy 15 "aktív" év, az teljen csak egyedül, társ és intimitás nélkül? Már így is rengeteg év telt úgy, elmondhatatlanul elegem van.
2024. máj. 7. 14:30
Nagybátyám apja 60+ évesen találta meg a szerelmet. Nem lehetetlen küldetés ez.
2024. máj. 7. 14:32
Szerintem egyedül még mindig jobb, mint egy olyannal, akivel egyáltalán nem érzel kémiát és nem is érdekel. Annak aztán végképp semmi értelme. Neked sem jó és a másik fél is mindig érezni fogja, hogy közel sem ér annyit neked, mint te neki.
2024. máj. 7. 15:27
30F
Nem tudom hogyan kell beletorodni, de nem is akarok. Keresni kell es ismerkedni, legyel nyitott es tarts ki amig talalsz egy hozzadvalo not/ferfit.
Javarészt én is az álszent maradékokat találom meg, de azért néha akad egy-két nagyon rendes nő is , ugyhogy kitartást és mellesleg még gyönyörűek is.
Ugyhogy kitartást és ha ez vigasztal akkor csak egyszer kell megtalálnod :)
2024. máj. 7. 15:28
Válásom után negyven évesen eldöntöttem, hogy vagy olyannal jövök össze, aki tényleg megfog, vagy senkivel. Sok felesleges ismerkedős köröm volt, de nem voltam hajlandó megalkudni, igenis azt akartam érezni, hogy igen, ez az az ember, akivel életem hátralévő részét le akarom élni. Aztán egyszer csak ezt éreztem. Azóta együtt vagyunk.
2024. máj. 7. 16:49
10/11 A kérdező kommentje:
14 éve keresek, szóval ha akarok még családot meg kell alkudnom. A kérdésem az hogy?
Kapcsolódó kérdések: