Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kor felett lehet beletörődni hogy egyedül marad az ember?
"mert ahhoz ki kéne lépnem a komfortzónámból"
Kifogás.
Életben az életerős marad, te a kifogásokat gyártod. Nem írtad nő vagy férfi vagy, de kérdésedre a válasz, hogy egyedül jöttél a világra, és egyedül is fogsz a sírba kerülni. Ez minden emberre vonatkozik.
Az ilyen embereknél az a baj ha lenne otthon egy lőfegyvered, már fejbelőtted volna magad.
Terápiára kéne menned, csoportba, ahol hasonló gondokkal küzdöttek és ők hogyan léptek túl ezen.
Ahogy írták életcélt kell találnod.
Hasonlón én is túlestem, csak nem volt barátnőnek volt köze hozzá.
"Sajnos mentális próblémáim vannak"
Nem mondod, tényleg? Ki hitte volna!
B+ ember, olvassad már el a kiírásodat, mit művelsz magaddal?
Úgy értelmeztem, hogy ez a fél éves kapcsolat volt neked az első. Az elsőn mindig nagyon nehéz túlesni, ezért jó ha már tini korban eljön. Mindenesetre így is egy idő után megszűnik a vonzalom.
Elárulok neked valamit: nem akarsz te már azzal az emberrel lenni, csak hiányzik, hogy van valakid. Bárki is legyen az.
Tegyed rendbe magad fejben és külsőleg, járj emberek közé és lesznek új lehetőségeid.
A mentális problémám nem tudom megoldani, mert van egy szociális fóbiám is, szóval nem fogok emberekkel beszélni, meg csoportokba járni, meg amúgy sem hiszem hogy az megoldana ezen a ponton bármit is.
Más kapcsolatom sem lehet soha lányokkal, mert Ő volt egyetlen aki megértett és el tudott fogadni. Amúgy sem volt rajta kívül más barátnőm, igen, mert sohasem tudtam kezdeményezni, kapcsolatokat kialakítani. Ő is csak véletlen bejött az életembe, de több ilyen biztosan nem lesz. Nekem csakis Vele lehetett volna párkapcsolatban életem. De mivel Ő már nincs ezért egyedül fogok maradni. Csak az a kérdés mennyit szenvedek még emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!