Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják egy nem kielégítő kapcsolatban szenvedő embernek gyakran mások, hogy "hagyd ott, majd megtalálod azt, aki a tenyerén hordoz stb."?
Figyelt kérdés
Honnan veszik a tanácsadók? Nem vitatom, mindenki hagyja ott, aki nem tesz meg érte mindent, aki nem hordozza a tenyerén, akinek nem ő a világ közepe, aki nem imádja, hát persze. De önmagában az, hogy kilépünk egy kapcsolatból, nem garantálja, hogy valóban ránktalál a tökéletes kapcsolat. Írjatok történeteket, arra is lehet, hogy de igen, jön az, vagy arra is, hogy valaki ki is lépett, meg is érdemelte, jöhetett is volna, mégse jött, azóta is egyedül van. Pont ettől félek, hogy nekem ahogy eddig nem jött senki, úgy ezután se fog.máj. 6. 13:25
11/19 A kérdező kommentje:
Igaz, rosszul írtam, ezek nem tanácsadók (akiknek szakmájuk, tanulták stb.), hanem tanácsot adók. Igen.
máj. 6. 14:20
12/19 anonim válasza:
Azért az ember társas lény, nem hiába vágynak sokan erre, amit te is leírtál. Én inkább azt mondanám ne önmagában csak a kapcsolattól várd a boldogságot, tehát ugyanúgy legyen meg az a dolog, ami örömöt okoz. Mert most például hiába jó a kapcsolatod, ha az életed többi része nem jó fele halad. Akár egy rossz, mérgező munkahely, megvalósulatlan vágyak stb. Viszont tény és való, hogy nem szabad, olyan férfi mellett leélni egy életet, aki csak elvan veled, de nem tesz érted. Szerintem olyan férfit kell választani, aki mégha nem is a tipikus ideál szerűséged, de megmozgat valamit benned és legalább ő is így érez irántad vagy még erősebben.
13/19 anonim válasza:
Azért mondják mert igazuk van. Egy rossz kapcsolat vagy amiben nem igazán érzed jól magad egyrészt minek? Másrészt amíg valakivel kapcsolatban vagy nem igazán tudsz nyitni mások felé, meg aki ismer nem akar bekavarni nektek. Természetesen garancia nincsen, hogy megtalálod életed nagy Ő-jét de ha kilépsz a rossz kapcsolatból akkor legalább esélyt adsz magadnak, hogy hátha. Az, hogy majd jön akinek jönni kell az inkább csak biztatás, nem készpénz. Mindenesetre te döntesz, hogy jobb a rossz vagy esélyt adsz magadnak azzal a rizikóval, hogy esetleg egyedül maradsz. De csak szólok, hogy legalábbis nekem sokkal jobb egyedül mint olyannal akivel nem akarok lenni, aki zavaró számomra bármilyen viszonylatban. Magam ura vagyok, azt és akkor teszek vagy nem teszek amit akarok stb.. Senkit nem kell eltűrnöm, mwgfelelnem stb..
14/19 anonim válasza:
"de attól nekem még nagyon hiányzik, hogy szerelem legyen. Intimitás, beszélgetés, közös programok, összebújás, szeretgetés."
Na de pont ezt nem kapod meg egy rossz kapcsolatban.
15/19 anonim válasza:
Mert az emberek nem változnak. Ha szenvedsz valaki mellett, mert a másik ezt vagy azt csinálja, akkor lehet szólni 1x. Ha elsőre nem változtat, akkor ott kell hagyni. Már ha nem akar az ember tovább szenvedni. De ha akar, akkor szenvedjen, de akkor nem leszek hajlandó a "párkapcsolati problémáit" meghallgatni, mikor az egyetlen valódi problémája az önsorsrontás.
16/19 anonim válasza:
"De önmagában az, hogy kilépünk egy kapcsolatból, nem garantálja, hogy valóban ránktalál a tökéletes kapcsolat."
Lehet. Lehet hogy még 5x belelépünk ugyabba a kátyúba, de 5x ki is mászunk. Aztán 6. alkalommal tényleg meglesz. Vagy soha. De akkoris inkább egyedül, mint egy rossz kapcsolat. 🤷
17/19 anonim válasza:
Magyarul maradjon benne az ember egy sz**ärban minthogy inkább egyedül legyen....nagy siker valóban.
18/19 A kérdező kommentje:
16: az ötödik belelépés, a hatodikra eljövő jóság inspirál, de ez a "vagy soha" ... kifejezetten zavar.
máj. 6. 18:01
19/19 anonim válasza:
Nem véletlenül sokan csak akkor váltanak, ha már van más. Majdnem mindenki erre buzdít ilyenkor, hogy hagyd ott, nem lennének ilyen kapcsolatban. Viszont a valóságban sokkal inkább a többségre az előbbi jellemző, ahogy én észrevettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!