Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért alakult ki az ex tisztel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért alakult ki az ex tiszteletének kultusza?

Figyelt kérdés

Nőknél van ez, hogy ha egy pasi szidja az exét, akkor az red flag.

Ugyanaz a téveszme, mint a "halottról jót vagy semmit".

De mi van akkor, ha a másik tényleg egy igazi aljas ember volt, csak ez utólag derült ki?

Miért kell kultuszt emelni az exnek?

Tisztára mint egy vallás, ahol tiltva van Isten nevének a káromlása.

2024. máj. 4. 22:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarok kötekedni, de szubjektív, hogy ki mit tart normális kapcsolatnak, vagy amit ő ki akar alakítani az a másiknak is megfelelő-e. Itt valszeg az exeddel elterésbe ütköztetek.

Az mondjuk lejöhet így, hogy rosszul választol párt.

De láttam már olyat, hogy valaki full félre értelmezte a párját, vagy idegében mindenféle jelzőket aggat a másikra, mint manipulatív aztán később tagadja.

2024. máj. 5. 00:08
 12/19 anonim ***** válasza:
83%
Ha férfinak tartod magad akkor legyen benned annyi tartás, hogy nem mocskolódsz az exeidről bármi is történt. Ez nem azt jelenti, hogy ne lehetne róla beszélni, de így mások előtt mocskolni szerintem már joggal ad okot "aggodalomra". Ha másra nem, akkor arra, hogy nem vagy túl rajta.
2024. máj. 5. 00:20
 13/19 A kérdező kommentje:

Igazából mindegy. Komoly kapcsolatot nem keresek, szóval csak elméleti a kérdés.

Egy lány van, akivel (esetleg) lehetne valami, ő az exbarátnőm egyetemista évfolyamtársa.

De ő tudja, mi történt nagyjából, mert elmondtam neki. Nem szidtam akkor az exem, lévén, hogy abban az időben még szerelmes voltam belé, és vissza akartam kapni. Az új csaj talán ezért is lépett visszább akkor tőlem.

Ez még tavaly volt.

Azóta ismét felvettük egymással a kapcsolatot, és megmondtam, hogy az exem már nem érdekel.

Szóval most ő van, akivel esetleg majd lehet valami, de ez sem biztos.

2024. máj. 5. 00:25
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Oké, de az exed inkább hanyagold, úgyis ismeri a sztorit. Tényleg nagyon visszatetsző, ha valaki szidja az exét. FŐleg az összeset. TÉnyszerűen egy-két dolgot esetleg meg lehet említeni, de az indulatosságot mellőzd. És főleg ne az összes exed szidd. Biztos vpoltak jó tulajdonságaik is, elvégre valamiért valamikor szeretted őket.
2024. máj. 5. 00:47
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, azért ha egy nő avval indít, mekkora tajbunkó volt az exe, benned nem fogalmazódik meg, hogy "Hú, baxki, rólam is így fog majd beszélni a hátam mögött?"?
2024. máj. 5. 01:07
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább akkor ha az összes ex bolond, gonosz és rosszindulatú, ő meg maga a szent ártatlanság. Az a red flag. Egy-egy problémás emberbe mindenki belebotlik, de hogy az összes ex pont ilyen legyen….
2024. máj. 5. 07:46
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem az exedet, hanem az új partneredet kell tisztelned, és nem az elődjével traktálnod, akár negatív, akár pozitív értelemben. Qrvára meg lehet ám unni az ilyet.

N

2024. máj. 5. 08:03
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekel az exed csak minden második mondatot róla szól...
2024. máj. 5. 10:01
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

"De mi van akkor, ha a másik tényleg egy igazi aljas ember volt, csak ez utólag derült ki?"

Megtartod magadnak. Az új nőt ez nem érdekli. FŐleg nem hosszan részletezve.

2024. máj. 5. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!