Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért alakult ki az ex tiszteletének kultusza?
Nőknél van ez, hogy ha egy pasi szidja az exét, akkor az red flag.
Ugyanaz a téveszme, mint a "halottról jót vagy semmit".
De mi van akkor, ha a másik tényleg egy igazi aljas ember volt, csak ez utólag derült ki?
Miért kell kultuszt emelni az exnek?
Tisztára mint egy vallás, ahol tiltva van Isten nevének a káromlása.
Az a fura, ha csak a negativ kerul asztalra minden egyes parkapcsolatabol, es csak negativ, es pozitivumokrol semmi.
O valasztotta ezeket a partnereket. Meg bekeben is el lehet vallni, meg nem hiszem hogy valakinek meg a kettovel ezelotti parkapcsolata negativ erzeseket kelljen, hogy felhozzon.idovel minden megszepul. Persze, ha a masik artott, megcsalta az mas. De ha ledegradalo megjegyzeseket tesz, hogy elhordja nem normalisnak oket az ugy fura....foleg hogy ezeket az embereket elvileg szeretted, szerelmes voltal belejuk.
Nekem volt, hogy ezt figyelmen kivul hagytam, es rajottem hogy igazabol a srac volt erzelmileg korlatozott, meg kevesbe odaado, kompromisszumra torekedo mar elottem is.
Ez amit írsz, azért vicces, mert az exeimnek pont azon az alapon kellene tisztelni engem, mert szeretett. Én egyébként ennek is vagyok a híve. Egyik exemtől sem vonnám meg a segítséget, még attól sem, aki megcsalt. Tartozom neki, me De amint látom ők - meg az emberek többsége - nem így gondolkodik, hanem képes eldobni a másikat, sőt még démonizálni is.
Az ilyen hálátlan embereknek részemről nem jár tisztelet.
Tisztelni azt tisztelem, aki tiszteletre méltó.
Nem érted a lényegét. Sok pasi konkrétan sportot űz abból, hogy szidja az exét. Meséket mond arról hogy neki milyen "őrült exei" vannak, meg mennyire semmirekellő k..rva az összes, és ő soha semmi rosszat sem csinált az előző kapcsolataiban, kivéve azt, hogy túl jó volt, és minden exénet mindent megbocsátott.
Nem azzal van a baj hogy a nő megkérdezi hogy oh mesélj az előző kapcsolataidról, miért lett végük, te meg elmondod őszintén hogy megcsaltak, vagy kihasználtak, vagy mit tudom én.
Az a gáz amikor valakiből csak úgy ömlik a moslék, és kérdés nélkül zúdítja a másikra hogy fu az exei egytől egyig mekkora cafatok.
Vannak férfiak akik igenis ezt csinálják, ez pedig gáz, evvan.
A magam hibáimat belátom, de nem fogok tisztelni egy olyan embert, aki engem nem tisztel. Főleg akkor nem, amiko4 én próbáltam vele kialakítani egy normális kapcsolatot, erre fenyegetőzés lett a vége.
Ha őszinte akarok lenni, akkor a legutóbbi exem egy aljasnak embernek tartom. Ha ez nem tetszik az új lánynak, mehet a francba.
Ellenben van olyan nő, - mondjuk vele nem jártam - akivel már egy ideje nem beszélek, bántott is, de mégis tisztelettel beszélek róla.
Miért?
Mert olyan skilleket tanultam tőle az életre vonatkozóan, ami meghatatározza a mai világnézetemet.
Bunkó volt, de lényegében a mesteremnek tekintem, ezért mindig tisztelni fogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!