Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő itt aki elvárja hogy a férfi adja meg neki a legkiemeltebb tiszteletet és Ő lenne a dominans?
Miért fontos ez ?
Szerintem van , én elvárnám meg szerintem mindenki párja a legkiemeltebb tiszteletet, és biztos vannak akik nagyon is irányitják a férfit ,simán
A legtöbb nő irányítgatós hárpia, de nyilván ez kell a legtöbb férfinak, mivel velük vannak.
A párommal egyenrangúak vagyunk, tudjuk érvényesíteni az akaratunkat, de alkalmazkodni is tudunk.
Hihi, a házasság alapjait már a görögök is jól leírták a mitológiájukban Zeusz és Héra remek kapcsolatával. Az egyik egy hűtlen, nárcisztikus szar, a másik meg egy állandóan idegbeteg, vitatkozós hárpia. Ennyire jól beletalálni már időszámításunk előtt.
Ezen a részen, amikor Zeusz Árészt osztja mindig röhögök. Ja, csoda, hogy kettejük első gyereke a háború és viszálykodás istene...? Görög humor!
"Ej, ne nyafogj, mellém ideülve, nekem, te csapongó;
minden olümposzi isten közt legjobban utállak:
mindig a harc kedves neked és a viszály meg a dúlás:
mert az anyád konok és iszonyú lelkét örökölted,
Héráét: kit alig tudok én leigázni szavammal;"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!