Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mi a véleményetek arról ha egy pasi mezítláb van társas programnál?
Bocsánat ha hülye kérdés, nem annyira fontos csak kíváncsi vagyok. :D
NEM a lábfétises meg hasonló dolgokra gondolok, tehát nem szexuális jellegű dolgokra, inkább csak simán a benyomás, véleményalkotás szempontjából. Ha tegyük fel minden más amúgy rendben van, tehát nem igénytelen meg lepusztult, hanem amúgy kívül-belül rendben van az illető.
(Meg nyilván nem most télen értem, hanem mikor jó idő van.) :D
Mert azt vettem észre nem sok pasi mer mezítláb kimozdulni utcára, pedig szerintem kellemesebb érzés mint cipőbe izzadni. Arra gondoltam talán köze lehet ennek a nőknek tetszeni akaráshoz is, de mondjuk lehet tévedek.
Csak simán érdekelne, hogy nőként (akik azért gyakrabban praktizálják a mezítlábazást utcára) mit gondoltok ugyanerről ha egy férfi teszi (még egyszer hangsúlyozom, ha minden más amúgy oké vele kapcsolatban, kívül-belül)? Tetszik, nem tetszik, taszít, nem érdekel, attól függ?
Köszönöm a válaszokat előre is. :D
Talan ha 3x elofordult velem, hogy mezitlab setaltam, 18 eves korom korul, aztan rajottem, hogy nem ciki a lapostalpu vagy csak nem olyan magas sarku cipo sem a buliba🤷🏼♀️
Szerintem senki ne jarkaljon mezitlab az utcan, mert gusztustalan. De ha te szeretsz a hobopisiben, kutyaszarban, odaszaradt hanyasban es tarsaiban setalni, akkor egeszsegedre, de a lakasomba nem engednelek be.
Most a szandálra gondolsz vagy a teljes lábbelitlenségre?
Előbbi teljesen oké nyáron egy kötetlen programra, sétára, nem formális eseményre.
Utóbbit te se gondolod komolyan, hogy bárki is gyakorolja termes küzdősportokon kívül... Legutoljára nyáron lakásban illetve harcművészeti edzésen láttam mezítláb embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!