Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek mi a véleményet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek mi a véleményetek arról ha egy pasi mezítláb van társas programnál?

Figyelt kérdés

Bocsánat ha hülye kérdés, nem annyira fontos csak kíváncsi vagyok. :D

NEM a lábfétises meg hasonló dolgokra gondolok, tehát nem szexuális jellegű dolgokra, inkább csak simán a benyomás, véleményalkotás szempontjából. Ha tegyük fel minden más amúgy rendben van, tehát nem igénytelen meg lepusztult, hanem amúgy kívül-belül rendben van az illető.

(Meg nyilván nem most télen értem, hanem mikor jó idő van.) :D

Mert azt vettem észre nem sok pasi mer mezítláb kimozdulni utcára, pedig szerintem kellemesebb érzés mint cipőbe izzadni. Arra gondoltam talán köze lehet ennek a nőknek tetszeni akaráshoz is, de mondjuk lehet tévedek.

Csak simán érdekelne, hogy nőként (akik azért gyakrabban praktizálják a mezítlábazást utcára) mit gondoltok ugyanerről ha egy férfi teszi (még egyszer hangsúlyozom, ha minden más amúgy oké vele kapcsolatban, kívül-belül)? Tetszik, nem tetszik, taszít, nem érdekel, attól függ?

Köszönöm a válaszokat előre is. :D

2022. dec. 24. 01:45
A kérdező szavazást indított:
nem tetszik
furcsa
nem izgat különösebben, ő dolga
abszoltút nem befolyásoló ha amúgy jól érzem magam vele
szexi, bejön
undorító, igénytelen
respekt a mezítlábas pasiknak
laza, nincs vele gond
bizonyos keretek közt oké, máskor nem
nem tudok mit mondani erre a kérdésre
24 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%

Talan ha 3x elofordult velem, hogy mezitlab setaltam, 18 eves korom korul, aztan rajottem, hogy nem ciki a lapostalpu vagy csak nem olyan magas sarku cipo sem a buliba🤷🏼‍♀️

Szerintem senki ne jarkaljon mezitlab az utcan, mert gusztustalan. De ha te szeretsz a hobopisiben, kutyaszarban, odaszaradt hanyasban es tarsaiban setalni, akkor egeszsegedre, de a lakasomba nem engednelek be.

2022. dec. 24. 03:59
 2/13 anonim ***** válasza:
54%
Keress falabút .
2022. dec. 24. 06:15
 3/13 anonim ***** válasza:
71%
Utána pedig közös program lenne a talpról való leszedegetése a kutya szarnak, ügyeleten az üvegszilánk eltávolítás? Esetleg egy jó kis bőrfertőzés kezelés? Alap hogy cipőben járunk, mert lejöttünk a fáról pár ezer éve már.
2022. dec. 24. 07:41
 4/13 anonim ***** válasza:
86%
Nőket sem szoktam mezítláb látni, és szerintem a cipőviselés oka, hogy minden retek.
2022. dec. 24. 07:52
 5/13 anonim ***** válasza:
79%

Most a szandálra gondolsz vagy a teljes lábbelitlenségre?

Előbbi teljesen oké nyáron egy kötetlen programra, sétára, nem formális eseményre.

Utóbbit te se gondolod komolyan, hogy bárki is gyakorolja termes küzdősportokon kívül... Legutoljára nyáron lakásban illetve harcművészeti edzésen láttam mezítláb embereket.

2022. dec. 24. 08:26
 6/13 anonim ***** válasza:
87%
Én nő vagyok, és szeretek mezítláb lenni, de az utcára ne menj már mezítláb, mert koszos a föld, meg ha nem figyelsz beleléphetez bármi szúrósba, pl üvegszilánkba.
2022. dec. 24. 08:57
 7/13 anonim ***** válasza:
77%
Ha valami kerüljünk közelebb a természethez programm egy isten háta mögötti mezőn, az teljesen oké. De ha a koszos városban a porban és üvegszilánkokon lépked azon nem tudom mi olyan élvezhető, gusztustalannak tartom.
2022. dec. 24. 09:24
 8/13 anonim ***** válasza:
51%
új-zélandon megütné az itt válaszolókat a guta
2022. dec. 24. 09:31
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak kíváncsiságból kérdezem, mi van ott utolsó? Mezítláb járnak az emberek?
2022. dec. 24. 19:20
 10/13 anonim válasza:
90%
Szerintem semmi baj vele, mindenki döntse el magának, hogy szeretne járni. Én is járok mezítlàb és nem érdekel mások negatív véleménye de azért hozzáteszem van aki megjegyzi hogy tetszik neki, nem mindenki olyan negatív mint akik ide írnak. :)
2022. dec. 25. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!