Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mi a véleményetek arról ha egy pasi mezítláb van társas programnál?
Bocsánat ha hülye kérdés, nem annyira fontos csak kíváncsi vagyok. :D
NEM a lábfétises meg hasonló dolgokra gondolok, tehát nem szexuális jellegű dolgokra, inkább csak simán a benyomás, véleményalkotás szempontjából. Ha tegyük fel minden más amúgy rendben van, tehát nem igénytelen meg lepusztult, hanem amúgy kívül-belül rendben van az illető.
(Meg nyilván nem most télen értem, hanem mikor jó idő van.) :D
Mert azt vettem észre nem sok pasi mer mezítláb kimozdulni utcára, pedig szerintem kellemesebb érzés mint cipőbe izzadni. Arra gondoltam talán köze lehet ennek a nőknek tetszeni akaráshoz is, de mondjuk lehet tévedek.
Csak simán érdekelne, hogy nőként (akik azért gyakrabban praktizálják a mezítlábazást utcára) mit gondoltok ugyanerről ha egy férfi teszi (még egyszer hangsúlyozom, ha minden más amúgy oké vele kapcsolatban, kívül-belül)? Tetszik, nem tetszik, taszít, nem érdekel, attól függ?
Köszönöm a válaszokat előre is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!