Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van olyan köztetek, aki rendszeresen szokott mezítláb sétálni az utcán?
Figyelt kérdés
Ez nekem bejön, elmesélnétek, hogy hol szoktatok, miért, hogyan, ilyesmi?2015. ápr. 29. 18:19
1/12 anonim válasza:
Nagyanyám pl. de ő már nem jönne be neked :D
Állítólag azért mert gyerekkorában is így mentek és "tök jó".
3/12 anonim válasza:
Balaton környékén, nyáron van hogy mezítláb megyünk le a strandra, nehogy ellopják a papucsokat is. :D
4/12 anonim válasza:
Max a kertben. Van egy ilyen jó kis sétapálya.
5/12 anonim válasza:
Egyszer, amikor a Balatonon nyaraltunk :)
6/12 anonim válasza:
Csak otthon sétálok mezétláb és a strandon:)
7/12 anonim válasza:
Olaszország utcáin, a tengerpart közelében
8/12 anonim válasza:
igen szoktam, főleg télen, mert szeretem ahogy ropog a hó a talpam alatt
9/12 anonim válasza:
Az utcán nem, csak a tyúkokat szoktam úgy etetni, hogy ne legyen szaros a cipőm talpa. 73/L
10/12 anonim válasza:
hát én nem sétálnék mezítláb az utcán.. nem tudom, te hol laksz, de a városokban eléggé undorítóak az utcák azért..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!