Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A karma utoleri azokat a ferfiakat, akik kihasznaltak noket es az erzeseiket?

Szerintem igen, de senki sem - tehát más életbeli vonatkoztatásban sem - gondolkodik el az életén, hogy "Én ezt most miért kaptam?". Tehát:
mondjuk Jucit megcsalja Csaba, Csabának Anditól születik egy sérült gyereke: nem fogja ezt összekapcsolni, hogy ez a karma "ajándéka" lenne...

Egyrészt nem, sajnos a világ nem ilyen igazságos.
Másrészt a karma elméletben sem így működik, hogy még ugyanabban az életben meg lesz büntetve valaki, hanem újjászületéskor.

Húú,de gusztustalan egy undorító férfi gyűlölő, provokatív kérdés ez.
Tehát mondjuk,ha egy Fanni nevű leányzó halálosan szerelmes belém, én pedig nem viszonzom az érzéseit, mert egyáltalán nem érdekel,és udvariasan visszautasítom a közeledését.
Ő megbántódik ezen hetekig sírdogál miattam.
Akkor engem rossz dolog fog érni a karma miatt,mert megbántottam akaratomon kívül egy NŐT?
#8 nem igy latom. De noket is beleertem, bocsi hogy ferdi gyuloloen fogalmaztam.
Arra gondoltam, hogy Fanni/Zoli bevallja te meg nem utasitod el, hanem hiu remenyeket keltesz benne meg hitegeted, konkret valaszt nem adsz neki, meg tovabbra is fel-fel bukkansz nala, nem mondod ki egyertelmuen, hogy oldaladrol nem tudod viszonozni, aztan tarsasagnak eltartod vagy szexre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!