Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nulla önbizalmon lehet még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nulla önbizalmon lehet még változtatni? 30F

Figyelt kérdés
Gyerekkoromban (általános iskola, középiskola) sokat gúnyoltak a kinézetem miatt, meg utána is kaptam bőven negatív visszajelzéseket, így mindig is teljesen nulla önbizalmam volt ilyen téren. A lányokat is inkább kerültem emiatt, nem akartam nevetség tárgya lenni. Most már nem foglalkozok ezzel, elfogadtam hogy nem vagyok jóképű, nem tetszem a nők többségének, viszont ha volt is 1-2 lány aki érdeklődött irántam, hamar véget ért a dolog mert a mögöttes okot kerestem, hogy vajon mi miatt akar tőlem valamit. Ha pl. képet látok magamról, arra se szeretek ránézni. Az anyagi helyzetemet is szégyellem, nem keresek jól és nincs kocsim. Valahogy felül lehet ezen kerekedni?
2024. máj. 4. 07:13
 1/9 anonim ***** válasza:
17%
Sikerélmények nélkül nem igazán, márpedig ha nem nézel ki jól és nincs kocsid, akkor sikerélményeid sem lesznek.
2024. máj. 4. 07:28
 2/9 anonim ***** válasza:
70%

Sajnalom, érthető ha csüggedt vagy, de sok mindenen tudsz változtatni. Első a tanulás lenne. Tanulj meg egy ilyen szakmát ami jobban keres. Ma már egyszerű kétkezi szakmák is jól jövedelmeznek.

Ha lesz több pénzed, akkor pedig kolthetsz autóra ha attól jobban érzed magad. Vagy akár kisebb szépészeti műtétre is. A sport és étkezés pedig a testedet tudja egészségesebb és esztétikailag is vonzóbbá tenni. Szóval könnyen megoldhato a problémád, egy kis tanulással munkával.

2024. máj. 4. 09:09
 3/9 anonim ***** válasza:
14%
Eddig mi a szart csináltál??
2024. máj. 4. 10:13
 4/9 anonim ***** válasza:
61%
Ha magadnak nem tetszel,ne várd hogy másnak fogsz. Először magadat kell szeretned,elfogadnod. Meglátod sokkal könnyebb lesz az életed,és majd találsz valaki olyat akinek úgyfogsz tetszeni ahogy vagy.
2024. máj. 4. 10:16
 5/9 A kérdező kommentje:

"A sport és étkezés pedig a testedet tudja egészségesebb és esztétikailag is vonzóbbá tenni. Szóval könnyen megoldhato a problémád, egy kis tanulással munkával."

Sportolni, edzeni 20 évesen elkezdtem, azóta kisebb nagyobb megszakításokkal csinálom, nem is a testalkatommal van a gond, magas vagyok, széles vállú, izmos, a fejem az ami nagyon ronda, ilyen hosszúkás arc, magas homlok, szemem alatt karikás gyerekkorom óta, nagy fülek, arcszőrzetem alig / hiányosan nő, az állam satnya stb.

Tanulni is tanultam eleget, szín ötös tanuló voltam középiskolában is, aztán sikerült egy olyan egyetemi szakot választanom amivel nem tudtam elhelyezkedni.

2024. máj. 4. 11:12
 6/9 anonim ***** válasza:

Természetesen lehet felülemelkedni önmagadon.

Én szerintem és sok ember szerint csúnya vagyok, egy kevés ismerős szerint átlagos vagyok és mégis akadt párom.

Azért mert hiába vagyok az attól még vannak előnyös testrészeim és főleg pozitív tulajdonságaim amelyek vonzóak mások számára.

Volt olyan alany aki az orvosi rendelőben állandóan engem nézett és amikor végre ránéztem azt mondta, hogy szeretné az arcom lefesteni mert annyira extra véleménye szerint.

Ezzel arra akarok utalni, hogy soha, de tényleg soha nem tudhatod ki hogyan lát téged, mit lát meg benned.

A magabiztos attitűd, intelligencia, kedvesség sokat dobhat rajtad. Érzik körülötted az emberek tudatalatt, hogy mit is sugárzol kifelé.

A sport, olvasás, meditáció, jóga, zene, barátokkal való szórakozás, újfajta célok, hobbik mind-mind pozitívan hatnak rád testileg és lelkileg.

Nem várni kell arra, hogy jaj mikor leszek már jobb hanem egyszerűen élvezni az életet, amit csinálsz és akkor majd megváltozik a szemléletmódod is.

Rajtad múlik!

2024. máj. 4. 11:26
 7/9 anonim ***** válasza:
5, Akkor csomó jó dolog van. A teted jó. Tanulni tudsz. Jók a képességek. Az egyetemhez képest tizadannyi energiából bármilyen jó szakmát meg tudsz tanulni. Szóval szuper a helyzeted! Utána lesz pénz,autó, akár szépészeti beavatkozas és minden oke.
2024. máj. 4. 13:53
 8/9 anonim ***** válasza:

A Tested jó akart lenni.

7, voltam.

2024. máj. 4. 14:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Lehet
2024. máj. 4. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!