Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miben tudtál változtatni párodon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben tudtál változtatni párodon?

Figyelt kérdés
A szokásos kliséket hanyagoljuk nem arra vagyok kíváncsi.
2024. jan. 19. 16:51
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Ha változtatni akarsz, akkor változtass magadon.
2024. jan. 19. 16:54
 2/8 anonim ***** válasza:

Változott, mióta együtt vagyunk, de a nagy része szerintem csak abból adódik, hogy az évek alatt érettebb lett. 21 volt, mikor összejöttünk, most meg lassan 30, persze, hogy sokat változott ő is.

Ami viszont biztosan nagy részt nekem köszönhető, hogy nyíltabban kommunikál, egészségesebben eszik (előttem kb. mirelit kajákon és pizzán élt), nem olyan válogatós, hajlandó mindent legalább megkóstolni és igényesebb a környezetére. Biztos van más is, most ezek jutottak eszembe.

2024. jan. 19. 17:03
 3/8 anonim ***** válasza:

Pl higiénia.

Simán átvette, automatikusan leutánozta a szokásaimat, meg is dicsért amugy, tetszett neki ahogy en csinálom, az én rutinom, es lekövette. (Így nem is kellett neki szólnom csak prezentáltam.)

Másik tőzsdézett évtizedek óta csak huf piacon mozgott. Én meg benyögtem neki az euro(amerikai) piacra is akkor miért nem nyit?

És nyitott aztán arra is minfen tanacsot szakmai segitséget lekért hozzáertőktől és virít már ott is.

Volt neki néhány részvény tippem is azokat is szivesen vette.

Volt aki smucig irigy önző volt es mikor bevágtam hogy bocs en igy családot kizart hogy akarjak, és kezdtem le is lépni töle, azóta hirtelen egy összetartó segitő lett(csakhát késő van már más aki alapból kapcsolat és családcentrikus nem kellett erre rávilágitani hogy egy kapcsiban 2 ember van minimum és nem csak ő)

Volt aki miattam ment fősulira ő is meglátta bennem mellettem a rációt a tanulásban, a pontjait is én szamitgattam és a legesélyesebb helyeket is én vázoltam neki. (Intézetis motivalatlan tanulni nem akaró srácból mellettem egy diplomás felnőtt ferfi is lett többek között és megállja a helyét:))

Volt aki agresszor tamadó dühöngő exem volt, nála a mérséklést sikerult csak elérni, másra terelni ha már nem tudja az indulatait kezelni akkor mással élje ki ne fizikailag. Csak áthelyeztem neki sokszor a fókuszt, tereltem a figyelmét másra.

Pl amikor nekem akart támadni es közben ledobta a földre a bevásárolt cuccokat, akkor arra helyeztem a fokuszt hogy uristen ledobta a kaját tönkremegy és étellel nem bánunk igy és hogy takarítjuk most fel, és ezen abszolut hangosan kiakadtam kiborultam, de zengett tőlem az egész társasház is, közben elfelejtett ütni...🤣

Ilyen aprósagok

2024. jan. 19. 17:20
 4/8 anonim ***** válasza:
53%

Jav

Csakhát késő, van már másik pasi

2024. jan. 19. 17:21
 5/8 anonim ***** válasza:
53%

Ja az intézetis sráccal amugy ugy kezdtük hogy pl ellopott tőlem egy doboz cigit.(mikor még kezdetleges volt a kapcsi), én nem szóltam neki erről hogy tudom.., lenyeltem magamban, kedves maradtam vele ugy tettem mintha nem tudnám, aztán ahogy jobban mélyült a kapcsolat az érzelmek lassan fokozatosan, eljött egy olyan nap hogy ő maga szó nelkul vett nekem egy doboz cigit.

Akkor en tudtam miert kapom(megbánta :)) de nem mondtam neki el. Akkor nagyon örültem annak hogy már másképp kezel másképp néz rám és nem akarta ezt a múltunkban hogy ő átvert. A saját lelkiismerete miatt kaptam.

Ezt soha nem mondtam el neki amugy hogy tudom miert kaptam..;)♡

2024. jan. 19. 17:28
 6/8 anonim ***** válasza:
40%

ki kupáltam a csajt, megtanítottam, hogy ha pasija van akkor nem kezd minden féle gyerekkel. alap illem dolgokat nem tudott segítettem. próbáltam belőle barátnő alapanyagot csinálni építettem az önbizalmát. ez olyan jól ment, hogy ki dobott egy másik srácért :D

utána is meg akart tartani barátnak. én őt nem. a sztori tanulsága, hogy a jó ember nem foglakozás és köszönömmel teli van a padlás és a jó isten fizesse meg vatikáni valutában azt, hogy ha segítesz valakin.

az emberek nem nagyon változnak kicsit szoktak ide oda billegni de hűek a programjukhoz.

2024. jan. 19. 17:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Egészségesebben él, többet mozog, egészségesebben étkezik. A párom aki húst evett hússal, és pizzát, zsíros kajákat, meg rengeteg édességet, én meg vegán vagyok, megszerettettem vele a vegán ételeket, olyannyira hogy mostmár kb minden másnap hús helyett vegán vagy vegetariánius ételt eszik, sőt, magától azt választja, pl. étteremben is :) édességeket, cukros üdítőket nem iszik már egyáltalán. Minden héten megyünk 3-szor futni, ha zuhog akkor is, azt hiszem ez is az én motiválásom eredménye részben :)
2024. jan. 19. 19:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Kevésbé féltékeny már mint régen. 26N
2024. jan. 19. 21:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!