Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, ha már csak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ha már csak egy dolgot tehetnétek meg egy nővel, mert eljött a világvége mi lenne az?

Figyelt kérdés
2024. máj. 2. 21:56
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
88%

Megkérdezném tőle, mit csinálna szívesen.

Ugyanis a nő még mindig szabad akarattal rendelkező személy az emberi fajból, nem eszköz a saját vágyaim kiélésére.

2024. máj. 2. 21:58
 2/23 anonim ***** válasza:
97%
Én szeretném megölelni, de ez csak akkor működik, ha fontos számomra a személy és ő is viszont szeretné. Ha nem, akkor nyilván békén hagynám.
2024. máj. 2. 22:04
 3/23 anonim ***** válasza:
91%
#1 #2 De rendesek vagytok! Jó ilyet olvasni.🤗
2024. máj. 2. 22:14
 4/23 anonim ***** válasza:
26%
A talpát megmasszíroznám, a végén kapna rá egy puszit.
2024. máj. 2. 22:40
 5/23 anonim ***** válasza:
15%
Hát ellenben a sok hazug görénnyel, egy jót bsznék és mennék a dolgomra. Értem a kommentelők szándékát a hízelgő szeméttel, talán megeszik páran, de ettől még nem lesz nőjük, eközben én vígan kefélgetek és röhögöm a sok lepontozást, mert ez a tényeken semmit nem változtat. 😊👌
2024. máj. 2. 23:07
 6/23 A kérdező kommentje:

Maximum a markod kefélgeted. 😂😃🤡

2024. máj. 2. 23:10
 7/23 anonim ***** válasza:
95%
Aki tudja hogy megfog halni ráadásul az egész világ megsemmisül vele együtt annak biztos nincs kedve szexelni, az idegességtől és a félelemtől fel sem állna az embereknek. Ez nem egy kis adrenalin amitől majd d.g.unk egy jót hanem biztos halál. Nem tudom honnan jött ez a hülye teória hogyha jön a világvége akkor az emberek elkezdenek d.gni mint a nyulak ez csak valami kanos fantázia, a valóság sokkal depresszivebb lenne.
2024. máj. 2. 23:21
 8/23 anonim ***** válasza:
19%
5-ös vagyok, sejtettem, hogy triggerel a válaszom, de mint írtam a tényeken ez semmit nem változtat. Sosem voltam nő nélkül és nem is leszek. 😁
2024. máj. 2. 23:25
 9/23 anonim ***** válasza:
79%

Három férfival voltam, abból az egyik 1, a másik pedig egy 3 éves kapcsolat. A mostani pedig 10 éve tart és már a férjem te idióta. Máshol élvezkedj ne itt. Férfi nem szégyene vagy.

2024. máj. 2. 23:50
 10/23 anonim ***** válasza:
87%

". Sosem voltam nő nélkül és nem is leszek"

Ó, dehogynem...

A pina, a numera nem = a nővel.

Akinek igen, az maga is egy db húst ér, nem többet. Az meg édes kevés.

2024. máj. 3. 00:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!