Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Internet55 kérdése:
Anyám rajta kapott hogy azt csinálom. Akkor azt kívántam hogy bárcsak világvége lenne. Mind2-n meglepődtünk anyám nem is kicsit, én azóta nem is merek kijönni a szobámból most mitcsináljak? Ezek után már semmi se lesz ugyan az?
Figyelt kérdés
2015. febr. 6. 17:30
1/16 anonim válasza:
Nyugodj meg, anyukád már látott farkat, nem fogja különösebben megérinteni.
2/16 anonim válasza:
Húúúú de gáz! Nem lennék a helyedben!
4/16 anonim válasza:
Anyukádnak lehetne esze, hogy megbeszéli veled...
5/16 anonim válasza:
Nekem ha lesz gyerekem, biztos nem fogja kínosnak tartani a maszturbálást, nekem se és a páromnak se az..
6/16 Takacs Laszlo 15 válasza:
Nem Baj tuleled,es az normalis hogy a fiatalon masztiznak,es a ciki csak 3 napig tart.
7/16 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, mindent megszoktunk beszélni, de ezt nem hiszem kise jöttem azóta se a szobámból nagyon félek
2015. febr. 6. 17:46
8/16 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi probléma, mindenki csinálta, csinálja. Nem te vagy az utolsó, és nem is az első. Csak akkor beszéld meg anyukáddal, ha ő kezdeményezi a beszélgetést egyébként nem. Valószínűleg látott már ilyet. De rakj ki egy kopogj táblát, vagy zárd be az ajtót, vagy legalább tegyél valamit az ajtó elé, hogy időben elrakd.
9/16 anonim válasza:
Én anyával ezt már 12 évesen túltárgyaltam. Többször rám nyitott már nem csináltunk belőle ügyet. Ennyi.
10/16 anonim válasza:
Nem kéne, hogy gáznak érezd. Lehet, hogy meglepődött anyukád, meg az is, hogy zavarban volt, de hidd el, hogy felnőtt nőként tisztában van azzal, hogy hogyan működik a férfi test (tuti látott már legalább egyet közelről, ha gyereke van :-) , és a hogy egy egészséges kamaszfiúnál / férfinál egy teljesen természetes dolog.
Elhiheted, hogy ő valószínűleg legalább annyira cikinek érzi, hogy rádnyitott. Szerintem van az az életkor, ami felett az lenne a természetes, hogy egy szülő tiszteletben tartja a gyerek privát szféráját, és nem megy be kopogás és "szabad" jelzés nélkül a szobájába.
Anyukád most valószínűleg megtanulta ezt. Szerintem ne fogd fel úgy, mint egy kisebb világvégét! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!