Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek tényleg pozitívum ha a párotok vesz nektek néha virágot csak úgy kedvességből vagy valamilyen alkalomból?
Figyelt kérdés
Melyik virágot szeretitek jobban, az egy szál(vagy több) vágott virágot vagy a gyökeres virágot?2024. máj. 2. 18:09
11/13 anonim 

válasza:

"Az a férfi, aki virágot ad egy nőnek úriember. Ez az egyik legismertebb, legkorábban kimutatkozó tulajdonsága az ilyen férfinak."
Naaa. Erre valami forrást kell linkelned, mert hidd el, sok bántalmazó, manipulátor vesz virágot. Ennek az úriemberséghez semmi köze. Kifizet egy növényt. Ez nem mond el róla semmit, pláne nem azt, hogy úriember. Bárcsak ilyen egyszerű lenne a világ, és benne az emberek.
12/13 anonim 

válasza:

Hasonlóan 1-eshez, szeretem magát a gesztust, de nem a virágot. Inkább finomságot, nasit, csokit, ilyesmit.
13/13 anonim válasza:
én sem szeretem a virágokat, nekem idejét múlt a gesztus, bocsánat ha ezt mondom vele. abból a pénzből lehet értelmesebb dolgokat adni egy lánynak pl csokit kis apróságot. de nálam inkább a szeretet kifejezése meg jó elmények jelentenek legnagyobb ajándékot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!