Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nektek tényleg pozitív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek tényleg pozitívum ha a párotok vesz nektek néha virágot csak úgy kedvességből vagy valamilyen alkalomból?

Figyelt kérdés
Melyik virágot szeretitek jobban, az egy szál(vagy több) vágott virágot vagy a gyökeres virágot?

2024. máj. 2. 18:09
A kérdező szavazást indított:
Igen nagyon szeretem ezt a gesztust
Igen szeretem de elég bizonyos alkalmanként
Nem szeretem
33 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Az első opcióra szavaztam, gondolatban kicserélve a virágot valami apróságra, fánk-csoki-üvegbor vonalon, mert a virág önmagában nekem annyira nem nagy truváj. Persze, örülök neki, de a vágott virág ugye elég hamar elszárad, aztán csak rakosgatom a szerencsétlen, megbarnult és csörgő növénymaradványt amíg kb belepenészedik a vázába, mert nincs szívem kidobni hamarabb, hiába nem szép már. A cserepes virágot meg ha ki tudom ültetni, akkor van esélye túlélni, de egyébként az esetek zömében sajnálatos módon az a virág is meghal az én kezeim között, hiába próbálkozom.

De amúgy önmagában az a gesztus, hogy valakinek eszébe jutok egy nap csak úgy, random, és ezt megpecsételi valami anyagi kedvességgel, az mindenképpen pozitívum, legyen szó virágról, sütiről vagy bármi egyéb apróságról.

2024. máj. 2. 18:29
 2/13 anonim ***** válasza:

A virág csak akkor jó ajándék, ha szereti az adott lány/nő gondozni és alapból van neki. De akkor is inkább cserepes ami eltartható.

Én egyszer vettem egy virágot egy lánynak akit itt ismertem meg és olyat amit gyűjtött szaporított és mindezt kb 1 hét beszélgetés után és tökre örült neki.. Szerintem az ilyen apróságok mindenkinek jól esnek, de ha például egyáltalán nem foglalkozik valaki ilyesmivel a virág egy gagyi ajándék.. mert elszárad nála vagy rosszabb esetben eldobható és elhervad és 1 hét múlva a kukába végzi.

Szóval férfiként én azt mondom jobb, ha személyes.

2024. máj. 2. 18:32
 3/13 anonim ***** válasza:
51%

Mást vegyen, ne virágot. Szeretem ha meglep.

Virágból semmilyet nem kérek.

2024. máj. 2. 18:33
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Persze! Imádom a virágokat, magamnak is szoktam venni és kapni is rendszeresen szoktam. A vágott a kedvencem, csokrot szoktam venni és kapni is. Cserepeset nem szeretem annyira. Van sok cserepes zöld növényem itthon, azokat szeretem saját magam kiválasztani.
2024. máj. 2. 19:08
 5/13 anonim ***** válasza:
95%

Az a férfi, aki virágot ad egy nőnek úriember. Ez az egyik legismertebb, legkorábban kimutatkozó tulajdonsága az ilyen férfinak.

Függetlenül attól, hogy mennyire hasznos tárgy, nagyon szép gesztus, 100-ból 99 örül neki.

Manapság nagyon nagyon nagyon ritka az ilyen férfi.

2024. máj. 2. 19:48
 6/13 anonim ***** válasza:
95%
Bocsi, nem tulajdonsága, hanem ismertetőjele annak hogy XY úriember.
2024. máj. 2. 19:49
 7/13 anonim ***** válasza:
Igen, de nem muszáj konkrétan virágnak lennie, bármi apróság lehet amit szeretek.
2024. máj. 2. 20:05
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Virágot nem kell de úgy semmit se, viszont a figyelmességét imádom! Megmondom mit ennék és megcsinálja 😀 Ezerszer inkább ez mint egy hülye virág vagy vmi csecsebecse.
2024. máj. 2. 20:56
 9/13 anonim ***** válasza:
Tudja, hogy nem szeretem a virágokat, így nem vesz
2024. máj. 2. 22:01
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem ragaszkodom hozzá, de nyilván nem baj. De ha vesz akkor cserepeset vegyen, a vágott virággal, csak kinyírjuk szegényt.
2024. máj. 3. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!