Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek tényleg pozitívum ha a párotok vesz nektek néha virágot csak úgy kedvességből vagy valamilyen alkalomból?

Az első opcióra szavaztam, gondolatban kicserélve a virágot valami apróságra, fánk-csoki-üvegbor vonalon, mert a virág önmagában nekem annyira nem nagy truváj. Persze, örülök neki, de a vágott virág ugye elég hamar elszárad, aztán csak rakosgatom a szerencsétlen, megbarnult és csörgő növénymaradványt amíg kb belepenészedik a vázába, mert nincs szívem kidobni hamarabb, hiába nem szép már. A cserepes virágot meg ha ki tudom ültetni, akkor van esélye túlélni, de egyébként az esetek zömében sajnálatos módon az a virág is meghal az én kezeim között, hiába próbálkozom.
De amúgy önmagában az a gesztus, hogy valakinek eszébe jutok egy nap csak úgy, random, és ezt megpecsételi valami anyagi kedvességgel, az mindenképpen pozitívum, legyen szó virágról, sütiről vagy bármi egyéb apróságról.

A virág csak akkor jó ajándék, ha szereti az adott lány/nő gondozni és alapból van neki. De akkor is inkább cserepes ami eltartható.
Én egyszer vettem egy virágot egy lánynak akit itt ismertem meg és olyat amit gyűjtött szaporított és mindezt kb 1 hét beszélgetés után és tökre örült neki.. Szerintem az ilyen apróságok mindenkinek jól esnek, de ha például egyáltalán nem foglalkozik valaki ilyesmivel a virág egy gagyi ajándék.. mert elszárad nála vagy rosszabb esetben eldobható és elhervad és 1 hét múlva a kukába végzi.
Szóval férfiként én azt mondom jobb, ha személyes.

Mást vegyen, ne virágot. Szeretem ha meglep.
Virágból semmilyet nem kérek.

Az a férfi, aki virágot ad egy nőnek úriember. Ez az egyik legismertebb, legkorábban kimutatkozó tulajdonsága az ilyen férfinak.
Függetlenül attól, hogy mennyire hasznos tárgy, nagyon szép gesztus, 100-ból 99 örül neki.
Manapság nagyon nagyon nagyon ritka az ilyen férfi.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!