Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha a párod bejelentené, hogy jelentkezik a Való Világba?
Gondolnál arra, hogy ez neked is meghozhatná az ismertséget?
Hogy talán menne hozzád az RTL meg a Blikk interjút készíteni. Hogy te, mint az egyik villalakó párja, nyilatkozz.
A csatornámon már évek óta 2 videó van fent, abból az egyik gamer, a másik animés, de így is van több, mint 45 000 megtekintésem összesen két vidin.
Szóval nem gyártok jelenleg tartalmat, csak tervben van.
Már egy ideje tervezem, hogy a csatornát újraindítom (regisztráltam a Twitterre is, ami ma már X néven fut is, hogy ott reklámozzak) el is terveztem, hogy melyik játékból fogom csinálni a legújabb videót, de eddig ebből nem lett semmi. Idén sem lesz, mert ugyan veszek egy gaming latopot, de egyéb elfoglaltságaim lesznek (tanulás). A gépen is inkább programozni akarok majd megtanulni.
De valamikor be akarom indítani a csatornámat, és ha lenne egy kis ismertségem, akkor egyszerűbb lenne vele haladni.
Nem feltétlenül a nézettség miatt
Hanem: több néző lenne = több visszajelzés, hogy a tartalom mennyire jó/nem jó.
Oké, butaság volt, amit felvetettem, de érted: a negatív reklám is reklám. 😅
Idővel lehet, senkit sem érdekelne már, honnan ismernek, ha jó lenne a tartalom.
"Na és lett valaki a párjából? Felépített egy celeb imidzset?"
Amennyire én tudom: a párok a háttérben maradtak. Valszeg senkinek sem jutott eszébe, hogy a villalakó párján keresztül érvényesüljön. Amit meg is értek, hiszen minimum az ország fele megvetette volna, hogy erre használja a villalakó párját.
De ha nekem sikerülne, akkor a médiában valami egészen új módon érvényesülnék. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!