Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha a párod bejelentené, hogy jelentkezik a
Való Világba?
Figyelt kérdés
Gondolnál arra, hogy ez neked is meghozhatná az ismertséget?
Hogy talán menne hozzád az RTL meg a Blikk interjút készíteni. Hogy te, mint az egyik villalakó párja, nyilatkozz.
Aztan mit ersz azzal, hogy a blikk egyszer csinal egy interjut veled?
2024. máj. 2. 08:20
2/12 anonim válasza:
Húú hát nekem ez egyáltalán nem férne bele. Nagyon trash tartalomnak gondolom és szerintem amúgy igazából normális ember ezzel nem égetné magát. Így elgondolkoznék, hogy van-e értelme ennek a kapcsolatnak, mert számomra ez nagyon kiábrándító lenne.
2024. máj. 2. 08:21
3/12 anonim válasza:
Miért nem te jelentkezel a való világba vagy egyéb szennyműsorba, ha ismert szeretnél lennél? Másnak a hátszelével csak x-nek a párja leszel senkit sem fog igazán érdekelni, hogy ki vagy vagy mi a neved.
2024. máj. 2. 08:34
4/12 A kérdező kommentje:
Pont ki akartam írni erről is egy másik kérdést, bár így már felesleges, mivel felvetetted. 😅
Szerintem a médiában azt nézik, hogy ki mennyire eladható.
Ha interjút adnék, és látnák, hogy képernyőbarát vagyok, többször is felkeresnének. Ez lenne az alap, és ismertebb lennék.
Innentől fogva a paparazzik már engem is figyelhetnének, hogy valami szaftos story-t lehozzanak:
"VV Vivien párja mással randizgat!? Mit szól ehhez a villa királylánya?
😅😅😅
Elnézve pedig a mai igényeket bekövetnének egy pár ezren instán, aztán talán lehetnék egy kisebb influenszer is (?) idővel.
2024. máj. 2. 08:51
5/12 anonim válasza:
Sok sikert kívánnék és elköszönnék tőle.
Ha nem is jut be, sokat elmond róla az, hogy egyáltalán jelentkezett.
Ha pedig bejut, 1. semmi kedvem a neten azt olvasni, hogy az egyik lakótárs meghúzta, mert annyira hiányoztam neki, hogy nem bírt tovább magával és 2. nem hiányzik, hogy a bulvár "sajtó" velem foglalkozzon.
2024. máj. 2. 08:51
6/12 A kérdező kommentje:
A Gamer YouTube csatornám fellendülne.
2024. máj. 2. 08:52
7/12 anonim válasza:
Kérdező nem követem a bulvárt, de "VV Vivien párja mással randizgat!? Mit szól ehhez a villa királylánya?" Na és lett valaki a párjából? Felépített egy celeb imidzset? Mondj egy példát arra, amikor valamelyik celebnek a párja az árnyékból befutott. Utána vesd össze az összes többivel, akik más celebekkel együtt süllyesztőbe kerültek, kapsz egy képet arról, hogy mennyire kompetens a szféra. Ha van önbizalmad az jó, egyelőre még csak dunning-kruger hatásról beszélünk, keveset tudsz erről a világról, azt hiszed neked menne, mert annyira érdekes ember vagy. Most menjünk egy kicsit tovább "Gamer YouTube csatornám fellendülne" Szóval, ha annyira érdekes ember vagy, miért nem érdekli a kutyát sem a youtube csatornád? Nem érzed, hogy egy kicsit elrugaszkodtál a valóság talajáról?
2024. máj. 2. 08:59
8/12 anonim válasza:
Egyszer találkoztam ilyen "celebrokon"-al, nagyon röhejes volt. A kiscsaj hisztérikusan verte a tamtamot a recepción, hogy mi az, hogy neki bejelentőlapot kell kitölteni, hát ő híresség, hiszen az anyja már két részben is szerepelt a Barátok Közt-ben...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!