Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy barátnőm, 23 éves, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy barátnőm, 23 éves, és összejött egy tőle 10 évvel idősebb pasival. Nekem valami nem oké, és csak megerősítés kellene hogy én látom rosszul a dolgot, vagy paranoiás vagyok? (Kicsit hosszú lesz)

Figyelt kérdés

Beszélünk itt egy gyönyörű, csinos, okos, dolgos fiatal lányról, aki kb 1 éve elkezdett ismerkedni ezzel a sráccal, (akit én ismerek évek óta, de ezt az oldalág nem. 🤔). Kezdődött ott ami nekem furcsa volt, hogy a srác már az első ismerkedős hetekben próbálta korlátozni a

barátnőm, éppen a munkájában, hogy ne dolgozzon itt meg ott, ezért meg azért. Után ezt letudták, persze a barátnőm engedett neki. Utána összejöttek, és az előtte életvidám, bulizós, jókedvű, jövök megyek lány, oda van tapadva a sráchoz. Nem normális módon. Kb 1 hónapja

elmentünk együtt egy kertipartiba, először csak a lány jött, jókedve volt, ittunk, táncoltunk, majd megjelent a srác, onnantól kezdve matrica üzemmód, kb fél óra múlva távoztak is. Volt hogy eljött hozzám, egy órája sem volt itt már hívta a srác hogy miújság,

merre van, mikor megy már haza. 🤔 a legdurvább tegnap este volt, ugyanis náluk voltunk többen is, és elmentünk a mosdóba, pisiltem, ő fésülködött, közben beszélgettünk, és a kedves párja bejött utánunk hogy mit csinálunk ilyen sokáig, ne legyünk már bent ennyi időt. 🤨 én nem mondtam még

neki semmit ezzel kapcsolatban, mert látom hogy rózsaszín ködben úszik, meg attól félek hogy én vagyok csak paranoiás, de szerintem a srácnál nincs minden rendben. 🤔 én látom rosszul, vagy tényleg van valami probléma a fejében?

2024. ápr. 27. 10:17
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
76%

A bulik ritkulása normális egy párkapcsolatban mivel megváltozik a prioritása a szemelynek mar nem a bulik adják neki a boldogsagot ha nem a párja, de itt arrol van szo hogy a hapi kontroll mániás ezt konnyen le lehetet szurni.. Amire tudok kovetkeztetni

A. A hapinak az elso baratnoje.

B. A hapin látszik a kora es fel hogy lecsapjak a kezerol a not.

C. A hapinak nincsennek haverjai,baratai ezert a baratnoje csak az akihez kotodni tud..

D. Paranoid féltékenység ami később átcsap majd agresszivitasba ha nem ugy alakulnak a dolgok .

2024. ápr. 27. 13:41
 32/41 Noren1989 ***** válasza:
21%
#31, abc-t nyugodtan kizàrhatjuk...
2024. ápr. 27. 13:45
 33/41 A kérdező kommentje:
Attól hogy nem wzólok bele magamtól, igenis hogy érdekel mi van az egyik legjobb barátnőmmel, akin látom hogy nem önmaga. Ha esetleg véleményt kérne, akkor mondanám el csak neki amit gondolok erről, amúgy teljesen tisztában vagyok vele hogy semmi közöm a kapcsolatukhoz. Az meg hogy én kötődök viszonzatlanul, az sem teljesen igaz, mert kölcsönösen keressük egymás társaságát. ;) köszönöm a válaszokat!
2024. ápr. 27. 14:03
 34/41 anonim ***** válasza:
32%
33. Ilyenkor derul ki hogy mennyire eros a baratsagotok, de legtobb esetben ha igazan szerelmes egy no akkor a baratai a hatterbe szorulnak, aztan jonnek majd az ossze veszesek a ferfival akkor panaszkodni fog neked de aztan minden marad ugyan az es ez addig megy amig nem szakitanak.
2024. ápr. 27. 15:39
 35/41 A kérdező kommentje:

Igen, voltam hasonló cipőben. Ezért is nem mondok neki semmit. Nekem is olyan volt mintha a falnak beszéltek volna. :)

2024. ápr. 27. 16:19
 36/41 anonim ***** válasza:
0%
Lilafüreden.
2024. ápr. 27. 16:24
 37/41 anonim ***** válasza:
57%

Nekem a nővérem hívta fel a figyelmem arra hogy árt a kapcsolatom.

Egyre szorongóbb lettem, egyre rosszabbul éreztem magam, pedig szerelmes voltam.

A végén kétségbe voltam esve, hogy nem kellek eléggé és biztosan összeköltözne velem ha jól keresnék.

Valahogy felszállt a rózsaszín köd , megkönnyebültem a szakítás után és most sem vagyok gazdag, mégis kellettem a férjemnek.

A másik meg hitegetett , de a legfőbb témája mindig az anyagiak volt . Amíg vele voltam, elhittem hogy nekem kell a családfenntartónak lennem és amit keresek az mindig kevés lesz.

2024. ápr. 27. 21:45
 38/41 anonim ***** válasza:
0%
37. mese habbal.. ez forditva szokott lenni.
2024. ápr. 27. 22:08
 39/41 anonim ***** válasza:
100%

Nem kívánok neked ilyet nőben sem.

Egy értéktelen sz@rdarabnak éreztem magam mellette.

És el is hittem hogy az úgy rendben van hogy van rengeteg hitele és , de ő mondogatja nekem hogy többet kellene dolgoznom….

Kvázi nekem kellett volna megszívni azért mert ő rosszul keresett, tele volt hitellel, elnyaralta amikor volt ( nem velem).

És amúgy én nem haragudtam meg a nővéremre, mert tudtam hogy jót akar.

2024. ápr. 27. 22:26
 40/41 anonim ***** válasza:
28%

Hidd el, hogy minden rendben van.

10 év korkülönbség az teljesen természetes.

Ma már nem ritka az sem, hogy 20 körüli lányok 50 plusszos férfivel jönnek össze.

2024. ápr. 28. 04:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!