Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy barátnőm, 23 éves, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy barátnőm, 23 éves, és összejött egy tőle 10 évvel idősebb pasival. Nekem valami nem oké, és csak megerősítés kellene hogy én látom rosszul a dolgot, vagy paranoiás vagyok? (Kicsit hosszú lesz)

Figyelt kérdés

Beszélünk itt egy gyönyörű, csinos, okos, dolgos fiatal lányról, aki kb 1 éve elkezdett ismerkedni ezzel a sráccal, (akit én ismerek évek óta, de ezt az oldalág nem. 🤔). Kezdődött ott ami nekem furcsa volt, hogy a srác már az első ismerkedős hetekben próbálta korlátozni a

barátnőm, éppen a munkájában, hogy ne dolgozzon itt meg ott, ezért meg azért. Után ezt letudták, persze a barátnőm engedett neki. Utána összejöttek, és az előtte életvidám, bulizós, jókedvű, jövök megyek lány, oda van tapadva a sráchoz. Nem normális módon. Kb 1 hónapja

elmentünk együtt egy kertipartiba, először csak a lány jött, jókedve volt, ittunk, táncoltunk, majd megjelent a srác, onnantól kezdve matrica üzemmód, kb fél óra múlva távoztak is. Volt hogy eljött hozzám, egy órája sem volt itt már hívta a srác hogy miújság,

merre van, mikor megy már haza. 🤔 a legdurvább tegnap este volt, ugyanis náluk voltunk többen is, és elmentünk a mosdóba, pisiltem, ő fésülködött, közben beszélgettünk, és a kedves párja bejött utánunk hogy mit csinálunk ilyen sokáig, ne legyünk már bent ennyi időt. 🤨 én nem mondtam még

neki semmit ezzel kapcsolatban, mert látom hogy rózsaszín ködben úszik, meg attól félek hogy én vagyok csak paranoiás, de szerintem a srácnál nincs minden rendben. 🤔 én látom rosszul, vagy tényleg van valami probléma a fejében?

ápr. 27. 10:17
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
20%

Miért lennék bunkó? Nem írtam, hogy beleszóltál. Azt írtam, hogy okoskodsz jóformán látatlanban hiszen NEM ÉLSZ VELÜK EGYÜTT napról napra, nem tudod pontosan milyen a dinamika kettőjük között. Igazság szerint te vagy a bunkó, egy igazi pletykafészek aki kibeszéli az állítólagos jó barátnőjét a neten. De persze te jót akarsz neki, viszont szólni nem fogsz neki soha!!!

Akkor minek érdekel, hogy mást mit gondol? Vagy miért érdekel az ő kapcsolata amikor azt írod, hogy a szülőknek nincs beleszólása? Miről beszélsz? Olyan gondolatokat raksz a szavaim mögé amelyek eszembe se jutottak. Egy szülőnek inkább joga van a saját lányának szólni, hogy jobban vigyázzon, legyen észnél mint neked...Erre akartam rávilágítani.

Ha az én állítólagos barátnőm lennél és megtudnám valahonnan, hogy jártattod fölöslegesen a szád, kezed neten, a társasággal mert te "aggódsz" elzavarnálak melegebb éghajlatra.

Semmi jogod nincs az ő kapcsolatukat kiteregetni!!!

Másrészt még mindig nem élsz velük együtt, nem vagy velük 24/7 szóval fogalmad sincs arról, hogy a barátnőd ő vele hogyan viselkedik, nem-e véletlenül kölcsönös az "aggodalom", nem-e keresi ugyanúgy mint a férfi.

De te okoskodsz, hogy biztosan rossz vége lesz az egésznek.

Egyébként véleményt vártál, na hát kaptál, nincs hozzá közöd.

Az ő dolguk!

Bunkó/irigy vagy inkább mint aggodalmas barátnő.

ápr. 27. 12:21
 22/41 A kérdező kommentje:

Te teljesen nem vagy 100as. :) nem véleményt kértem. Egy kérdést tettem fel, hogy én látom e rosszul a dolgot. Ha annyir írsz hogy szerinted igen, mert ez a szerelem hogy a budirq is egymás után megyünk, akkor elfogadom. De ahogy írtály hogy én ne szóljak, meg okoskodjak bele, azért na. Én nem szóltam bele. És nem is okoskodtam. Nincs hozzá jogom, mint ahigy pl egy 30 éves ember anyjának apjának sem. :) nem kellene elküldened melegebb éghajlatra mert nekem ilyen fellengzős tapló ember nem aki egyből támad, egy percre se kelleme barátnak. :)

ápr. 27. 12:34
 23/41 anonim ***** válasza:
68%
A 21 magára ismert,eszem megáll milyen emberek vannak
ápr. 27. 12:45
 24/41 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem is indokolatlanul kontrolláló a pasi. Nekem főleg a munkahelyváltás forszírozása nem tetszene. Mi baja volt a csaj előző m.helyével? Csak nem az, hogy volt szerinte ott egy olyan férfi, aki szerinte lecsaphatja a kezéről a nőjét? Vagy túl sok potenciális jelölttel találkozott napközben a csaj? Mindegy, mindenhogy gáz a sztori.

Én mindenképp beszélnék a barátnővel óvatosan, hogy ő hogyan látja belülről ezt a kapcsolatot, aztán elmondanám, hogy kívülről hogyan látszik ez az egész. Szerintem már az is elég, ha csak elülteted a bogarat a fülében, mert hátha így még azelőtt észhez tér, mielőtt elfajulhatnának a dolgok.

És nem értek egyet azzal, hogy törődj a saját dolgoddal, meg nem szólj bele. Ha látod, hogy egy hozzád közel álló ember potenciálisan veszélyben lehet, akkor teljesen természetes, hogy megpróbálod erre felhívni a figyelmét. Persze nem kell erőltetni, csak higgadtan elmondani a meglátásaidat, aztán rábízni a dolgot.

ápr. 27. 12:47
 25/41 anonim ***** válasza:
21%

"Nem neked kell rajtuk gondolkodni, jobban teszed ha kimaradsz belőle, nem rajtuk agyalsz."

Ezt írtam. Egy szóval se említettem, hogy beleszóltál, vagy bele fogsz szólni!!!

Azt kérdezted, nem-e vagy paranoiás, de felsoroltál több dolgot miért gondolod, hogy nem jó ember mellett van a barátnőd!

"én nem mondtam még

neki semmit ezzel kapcsolatban, mert látom hogy rózsaszín ködben úszik, meg attól félek hogy én vagyok csak paranoiás, de szerintem a srácnál nincs minden rendben. 🤔 én látom rosszul, vagy tényleg van valami probléma a fejében?"

Nem tudja neked senki megmondani 100%-os bizonyossággal, hogy a férfi fejében valami nem klappol.

Te se tudod pedig a részese vagy az életének valamilyen mértékig.

"full csóró a srác, tele hitellel mindiv kölcsön kéreget. Most a lányon próbál felkapaszkodni, és helyre hozni az életét.."

Ezt is te honnan tudod oly biztosra? Nem vagy velük napról napra, hogy ilyesmit gondolj.

Te eleve a rosszat látod benne és félted a barátnőd.

De szólni nem fogsz mert nem mersz, nincs hozzá közöd és mert valószínűleg úgyse hallgatna rád.

"Én nem szóltam bele. És nem is okoskodtam. Nincs hozzá jogom, mint ahigy pl egy 30 éves ember anyjának apjának sem. :) "

Nincs jogod pontosan, de ahhoz se, hogy itt teregesd ki a barátnőd kapcsolatát.

A szülő rá mutathat HA AKAR arra a lányának, hogy nem megfelelő társa van. Sokkal több joga van hozzá mint neked!

Ha összeveri az a férfi mert nemhelyes amitől tartasz akkor ne "mondjad", hogy a szülő nem mondhatja a lányának, hogy el kéne hagynia!

Valószínű, hogy agybeteg a férfi, de a barátnőd nem veszi észre, nem akarja észrevenni. De akkor is vele van. Tehát vele se van minden rendben ha egy szót sem szól arra amit csinál vele.

Bár nem vagyunk velük mint írtam már annyiszor így nem tudjuk hogy hátha hasonlóan viselkedik vele, keresi, hívja.

Majd elválik mi lesz belőle.

Ha nem akarsz szólni, rámutatni, hogy milyen a párja akkor ne tedd, de akkor fölösleges a kérdés is.

Le lehet pontozni. Le is hordani nem százasnak, bunkónak.

Nekem úgy tűnik, hogy könnyen véleményt formálsz emberekről miközben nem ismered őket, nem vagy állandó részese az életüknek.

Igen gyorsan engem is elítéltél pedig egyáltalán nem ismersz.

Agyalj rajta akkor tovább.

ápr. 27. 12:49
 26/41 A kérdező kommentje:
Te azt honnan tudod hogy nem vagyok állandó részese? :) heti szinten találkozunk legalább 1x. Azt is tudhatom hogy csóró, mivel elmondják. :) plusz nem egyszer nem 2x kért már pl kölcsön. Biztos nem azért, mert tele van. Te szóltál most bele olyanba, amiről fingod nincs.
ápr. 27. 13:07
 27/41 anonim ***** válasza:
32%

De minek a kérdés ha nem fogsz neki szólni, nem vezeted rá, hogy nem okés a csávó?

"Nem szólok semmit sem, próbálok türelmes lenni vele, hátha rájön magától😬 néha olyan érzésem van hogy saját magának is bizonygat azzal hogy áradozik nekem mennyire szereti ezt a fickót. 😕" - Lehet, hogy ő maga tudja és mégse szabadul meg tőle.

Akkor miért a kérdés?

Te se vagy biztos benne, hogy tényleg nemhelyes-e.

Attól félsz, hogy csak te vagy paranoiás.

Én meg nem élek velük, senki se a válaszolók közül így hiába írom, hogy de kontrollálja a faszi, hiába is gondolom te akkor se fogod a barátnőd tudatni mert nem mered.

Még most se értem, hogy akkor miért született meg a kérdés. Anyukádat miért nem kérdezted meg inkább? Vagy más barátnőt aki ismeri jobban mint mi a férfit? Az ő tanácsukkal többre mennél.

ápr. 27. 13:18
 28/41 anonim ***** válasza:
61%

Jaj 27-es hagyd már abba ezt a vergődést, komolyan fárasztó olvasni.

Kérdező, azt tudom javasolni amit korábban itt írtak, hogy egyszer óvatosan megemlíted a barátnődnek az aggodalmaidat. Sajnos ilyenkor annyira nem akarja meglátni az illető az akár nyilvánvaló jeleket, hogy esélyes még megharagszik rád, de megértelek téged is, hogy segíteni próbálsz neki, tényleg rossz nézni ezt kívülről.

ápr. 27. 13:33
 29/41 anonim ***** válasza:
26%

Milyen vergődés? Ő vergődik mert nem tudja, hogy mit csináljon. Lehet fél ő maga a férfitól. Nem fog róla beszélni egyáltalán. Ő maga írta, hogy nincs hozzá joga. Nem is tudja hogy kontrollálja-e csak sejti és még kékre-zöldre össze nem veri a barátnőjét addig szólni se fog, sőt még utalni se rá.

Hiába írod neki, hogy beszélni kéne róla nem fog.

ápr. 27. 13:37
 30/41 anonim ***** válasza:
23%

Ez kizárólag két ember dolga. Az hogy most itt ki mit lát bele, az nem objektív, csak szubjektív vélemény. Pont ezért kellene megszüntetni a pontozósdit, mert nem a kérdésre adott válasz értéket pontozzátok, hanem azt hogy az adott válasszal egyetértetek-e vagy sem.

Vannak nők akik a kontroll mániás hapsikra buknak, vannak akik a nárcisztikusakra, vannak akik a kopasz maffiózókra, a dologtalan, céltalan nagymenőkre, sehol nincs az leírva hogy az embert kötélen húzzák a tökéletes boldogság felé.

Én ha valakinek tanácsot adtam, mindig sértődés lett a vége, holott sokszor igazam lett a végén.

Mindenki azért született a világra hogy tapasztaljon. Ki így, ki úgy. Gondolom a lánynak vannak szülei, ha őket nem zavarja a lányuk sorsa, a te lelkedet se zavarja. Bár gyanítom te érzelmileg kötődsz hozzá viszonzatlanul.

ápr. 27. 13:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!