Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők hánycm magasak vagytok, max milyen magas pasitok legyen?
Figyelt kérdés
2024. ápr. 26. 16:59
11/18 anonim válasza:
Én 158cm vagyok, de szeretem vagyis inkább imádom a magas sarkú cipőket.
Legyen minimum 170cm, ideális esetben 170-175cm között, mert azért nem hordhatok mégsem mindig magas sarkút, felnézni pedig nem szeretek senkire.
12/18 anonim válasza:
Teljesen mindegy. Én 160 cm vagyok, felőlem lehet 165 is, ha nincs emiatt komplexusa. Ha azon nyavajog hogy alacsony az sokkal jobban zavar mint az alacsonysága.
13/18 anonim válasza:
162 cm vagyok, 170-185 közötti az ideális. Az alsó határ kb.168cm.
14/18 anonim válasza:
178 vagyok. Lehet alacsonyabb a pasi, de ne sokkal, pár centivel. Felső határ nincs
15/18 anonim válasza:
Én 153 cm vagyok, férjem 185 cm.
Nem a magassága miatt választottam, sőt tartottam is attól, hogy emiatt nehézségeink lesznek.
Előtte volt 167 cm magas barátom is, szóval abszolút nincs magasság preferenciám (vagyis nálam már ne legyen alacsonyabb).
16/18 anonim válasza:
165 vagyok. Volt párom 170 volt, a mostani 183. Nem ezen múlik, legyen nálam magasabb.
18/18 anonim válasza:
161 cm és kb 175 cm számomra a legideálisabb, de 170-180 cm között igazából mindegy. 180 cm fölöttiek mellett már túl kicsinek érzem magam, főleg hogy nagyon ritkán hordok magassarkút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!