Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ideális,ha egy nő és férfi kb ugyanolyan magas? A nő 165 cm,a férfi pedig 172 cm. Egymás mellé állva kb hasonló magasak.
Figyelt kérdés
2020. nov. 22. 17:30
1/8 anonim válasza:
Ez a képlet: nő + 5 centi sarok <= férfi
Szóval igen, jó lesz ez így.
2/8 anonim válasza:
Mindenkinek más az ideális. Nekem pl. az az ideális, ha nincs túl nagy magasságkülönbség, max. -5 és +10 a férfi javára.
3/8 Noren1989 válasza:
Csókolózni nem lesz gázos, az fix.
Ettől függetlenül max akkor lehet gond, ha valamelyikőjüknek van némi komplexusa.
4/8 anonim válasza:
Az a baj, hogy a 165 alatti nők is rirkán járnak 178-180 alatti pasikkal manapság. Ezt látják, hogy kell a magasabb pasi, akkor is, ha ők törpék
5/8 anonim válasza:
Én 195 cm magas férfi vagyok és 175-185 cm körüli nőket keresem, mert ugyanígy gondolom/érzem, hogy a magasságban hozzám közel állóval a legjobb. (Nőben nyilván nem nagyon reális a 188 cm, mint amin nálatok 7 cm van, szóval ezt magamhoz kellett beállítanom.)
Ölelkezni, bújni is egy magasságban közel állóval a legkényelmesebb, de szerintem az ágyban is a legtöbb póz sokkal jobban működik, ha nincs nagy magasságkülönbség. (Ezt csak az értheti, aki szexelt már saját magától 30-40 cm-rel alacsonyabbal/magasabbal és magához hasonlóan magassal is.)
6/8 anonim válasza:
Kb. +20 cm a férfi javára,ami nálam ideális.
7/8 anonim válasza:
Pedig olyan szexi, mikor nem érem fel.
8/8 anonim válasza:
Mondhatni ideális. Nekem is 180 centisen csak 170 körüli barátnőim voltak, így mondhatni összeillettünk méretre. De nagyon kíváncsi lennék milyen lehet egy picike, törékeny, 155-160 cmes barátnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!