Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért nem növik ki huszonéves korukra azt, hogy ne ragaszkodjanak ahhoz a képhez egy férfiról, amit gyerekkorukban megálmodtak maguknak? Meg mit jelent az, hogy "az esetem"? Minden pasasnak ugyanolyannak kell lennie, mint az ők elsőjüknek?
Jó tudni, hogy ha se magas, se nagycsöcsű, se szőke nem vagyok, akkor én már csak pótlék lehetek az álomnő helyett.
Remélem, nem mindenki ilyen egybitesen gondolkodik, mint te.
Nekem is van ideálom, esetem, viszont eddig még egyszer sem jártam olyannal akit én elképzeltem magam mellett.
Nekem nagyon tetszenek a magas, sötét hajú zöld szemű pasik, viszont eddig 3 barátom volt és ebből 2 szőke (egyik kék, másik barna szemű) meg egy vörös hajú kék szemű férfival voltam együtt.
Mindig is lesz az embernek "zsánere" de ez nem azt jelenti hogy másmilyen ember nem jöhet szóba
"Míg a nőknél ott van ez az ösztön, hogy elsőre lemondanak a fickóról, ha nem dobban meg a szívük."
Ha valaki így működik, szíve joga. Mégis ki vagy te, hogy megkérdőjelezd ennek a létjogosultságát, kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!