Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért unom meg hamar a férfiakat, látszólag semmilyen ok nélkül?
Nagyon sokszor megtörténik velem, hogy elkezdek ismerkedni, és nagyon szimpatikus lesz egy pasi. Vagy csak véletlen összeismerkedünk, és fellángolok irányába. Sokszor olyan érzés, mintha odáig lennék érte, annyira szimpatikus. De pár hónap alatt (akár volt valami köztünk, akár nem) ez alábbhagy, és már nem akarok tőlük semmit, nagyon közömbösek lesznek a számomra, sokszor még undort is érzek amiatt, ahogyan korábban viszonyultam hozzájuk. Pedig nem alja figurákról, hanem rendes, átlagos férfiakról van szó.
Mi miatt van ez?
Ha nem diplomás akkor már nem is lehet normális a pasi?
Érdekes meglátás.
Nekem nincs de valamiért vonzom őket.
Több rövidebb-hosszabb kapcsolatom volt (fél évtől 8évig kiterjedően) diplomásokkal.
Tanár volt 3 és egy szocialpedagógus valamint egy argármérnök.
Most egy pénzügyisnek "csapom a szelet"
#22 Vicces, nekem sincs diplomám, de mindig az értelmiségi réteg talál meg. XD
A legutóbbi informatikus volt, volt előtte nekem is tanár, bölcsész, aki nyelvi szövegeket lektorált, volt vegyész tanuló is.
De az sem érdekelne, ha szakmunkás lenne. Akkor ha vállalkozna, még több pénze is lenne. 🫶🏻😂 (na jó, ez vicc, nem attól lesz érdekes, hogy mennyi pénze van)
Lapátra teszed őket vagy csak szépen felszívódsz?
Én egy hasonló nővel voltam együtt és egyszer csak kitalálta hogy tartsunk szünetet.
Semmi indokot nem kaptam miért akarja velem tovább.
Bő egy évig tartott amíg el tudtam felejteni.
Nagyon sok lehetőséged van. Így mindig jöhet az újabb, nem probléma.
Kinézettől függően 33-35 körül jön majd az, hogy már azoknak a férfiaknak nem fogsz tetszeni, akik neked tetszenek. Illetve addigra a legjobb férfiak már elkelnek.
Ezután majd családos jókülsejű férfiak 2. vagy 3. szeretője leszel.
Majd mindig büszkén gondolsz arra, milyen jó pasik is ők.
Karácsonykor, szülinapokon szokott azután beköszönni a valóság az ilyen nőknél.
Most erre mit mondjak 25?
A családos, három gyerekes anyáknál meg akkor köszön be a valóság, mikor jó ha havonta egyszer megkezeli a férje, azt is azért, hogy ne tudja meg, szeretője van. :D
Ugyanez jutott eszembe nekem is #25 kapcsán.
Meg az, hogy milyen jó lehet karácsonykor, egyéb alkalmakkor vagy csak sima hétköznapokon felvenni az álarcot, miközben a hátad közepére se' kívánod az embert, aki melletted van, valaki másra vágysz vagy inkább a nyugodt egyedüllétre, annyira eleged van már mindenből és mindenkiből.
#28 vagy azt tudván, hogy szétcsalnak.
Nem azt mondom, hogy minden család ilyen, van, ahol tényleg szeretik egymást, csak a szeretős témához hoztam fel mint a másik oldal szemléltetését.
Őszintén mondom, inkább lennék szeretője a családos férfinak, mint a felesége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!