Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért unom meg hamar a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért unom meg hamar a férfiakat, látszólag semmilyen ok nélkül?

Figyelt kérdés

Nagyon sokszor megtörténik velem, hogy elkezdek ismerkedni, és nagyon szimpatikus lesz egy pasi. Vagy csak véletlen összeismerkedünk, és fellángolok irányába. Sokszor olyan érzés, mintha odáig lennék érte, annyira szimpatikus. De pár hónap alatt (akár volt valami köztünk, akár nem) ez alábbhagy, és már nem akarok tőlük semmit, nagyon közömbösek lesznek a számomra, sokszor még undort is érzek amiatt, ahogyan korábban viszonyultam hozzájuk. Pedig nem alja figurákról, hanem rendes, átlagos férfiakról van szó.

Mi miatt van ez?

2024. ápr. 26. 00:33
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
78%
#10 Amilyen lenézően beszélsz másokról, szerintem te se vagy olyan tökéletesség, mint amilyennek hiszed magad...
2024. ápr. 26. 08:34
 12/32 anonim ***** válasza:
82%

Az a helyzet, hogy baromira nem tudsz/mersz elköteleződni ami lehet gyermekkori trauma, tiniként, felnőttként csalódások.

Vagy az az igazság, hogy a fejedben kreáltál magadnak egy fantáziát a szerelemmel kapcsolatban, irreális elvárásaid vannak a férfiakkal szemben és ha nem tudják őket megugrani akkor te már ki is estél a "fellángolásból" irántuk. Azért az idézőjel mert még az a fellángolásnak vélt érzés is hamis.

Saját magaddal cseszel ki mert álomvilágban élsz.

2024. ápr. 26. 08:48
 13/32 anonim ***** válasza:
Sajnos amikor rájön az ember a rossz tulajdonságokra akkor az egy nagy csalódás.
2024. ápr. 26. 09:08
 14/32 anonim ***** válasza:
61%
#11 pedig sok pasi selejt. Ez az igazság. Aki ezzel nem ért egyet, az vagy nem tapasztalt még eleget, vagy férfi :D
2024. ápr. 26. 09:10
 15/32 anonim ***** válasza:
35%
#14 A leírásod alapján mégis sok "selejttel" lefeküdtél. Ha a mostani álompasiddal majd neadjisten véget ér a kapcsolatod, akkor őróla is így fogsz majd beszélni, hogy egy selejt volt?
2024. ápr. 26. 09:29
 16/32 anonim ***** válasza:
89%

Ugyanilyen voltam, kb 17 éves koromtól. Addig tartott, amíg rá nem jöttem, hogy milyen férfi az, aki tényleg kell és le tudnám vele élni az életem.

Meg is találtam :)

2024. ápr. 26. 09:35
 17/32 anonim ***** válasza:
62%
#15 nem feküdtem le minddel és egyelőre nem tudok olyat mondani a páromra, ami miatt így kéne nyilatkoznom róla.
2024. ápr. 26. 09:46
 18/32 anonim ***** válasza:
70%
#10 - #14 nagyon jól látja. Szerintem ennyi, nem kell emögé semmilyen pszichés okot sejteni. Én is így vagyok, nekem sem volt még szerencsém megismerni azt a valakit, aki... Pedig én sem az "aljával" foglalkozom.
2024. ápr. 26. 09:59
 19/32 anonim ***** válasza:
35%
12-es, nem baj, majd megfizeti a tanulópénzt mert amígra erre rájön, már el is ment az élete.
2024. ápr. 26. 12:23
 20/32 anonim ***** válasza:
na majd én megmondom. unalmas emberek számodra.
2024. ápr. 26. 14:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!