Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, nektek nem vonzóbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nektek nem vonzóbb egy olyan nő, aki csak nektek mutatja meg a bájait?

Figyelt kérdés

Az öltözködése csinos, nőies, ugyanakkor egyáltalán nem kihívó. Nem hord extrafeszes ruhát, haspólót, nem hord dekoltázst mutató felsőt (akár ujjatlant vagy pólót sem), nem hord térd fölé vagy akár boka fölé érő szoknyát/nadrágot, ha kicsit feszesebb a farmer felvesz rá egy hosszabb felsőt, hogy a feneke ne legyen látható. Strandon is többet takaró ruhákat vesz fel, nem egy sima bikinit.

Vagy nektek az a fontos, hogy a többi férfi is csorgassa rá a nyálát ezzel éreztetve bennetek azt, hogy "ti jobbak vagytok, mert jó nővel vagytok"?

Vagy csak simán tetszik egy miniszoknya+haspóló együttes a párotokon és a többibe nem gondoltok bele?

Vagy esetleg valakinek kifejezetten tetszik, hogy nem mutogatja magát a párotok és csak ti vagytok abban a kiváltságos helyzetben, hogy láthattok többet belőle?

Ti mit gondoltok?

2024. ápr. 25. 09:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
80%

Ez ilyen elmaradott muszlim gyökér gondolkodás, azok csomagolják az asszonyaikat szemeteszsákba nehogy meglássák mások.

Nem tudom hogy a kérdező férfi vagy nő, de hogy nem százas az fix. Szánalmas a kérdés a "nyálcsorgatással". Mert ha egy nő csak szimplán viseli - még nem is azt mondom hogy büszkén -, egyszerűen csak viseli a testét, az nyálcsorgatást indít meg kiéhezett lúzer hímeknél? És? Kit érdekel? A testem az enyém. Azt mutatok meg belőle amit akarok. Eszméletlenül szánalmas és hányingerkeltő ez a kérdés...

2024. ápr. 25. 16:11
 12/18 anonim ***** válasza:
26%
1. A kerdezo sajat maga szeret ilyen lenni nem mas ferfi kedveert.. persze annak aki mindent ki dob nehez elhinnie..
2024. ápr. 25. 16:15
 13/18 anonim ***** válasza:
54%
12 gondolom nekem írtad (11 vagyok). Nekem nem egyértelmű milyen nemű írta ezt a szánalmat. Mert akármelyik is, ez szánalmasan ostoba gondolkodás... És ennek a megállapításához nem kell "mindent kidobónak" lenni.
2024. ápr. 25. 16:24
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
mivel a ferfiakat kerdezi igy 99% hogy no.
2024. ápr. 25. 16:38
 15/18 anonim ***** válasza:
59%
#14 hát, lehet. De akkor szánnivalóan ostoba. (Mondjuk akkor is ha férfi... 😀)
2024. ápr. 25. 16:43
 16/18 anonim ***** válasza:
44%
Eléggé túlzás, hogy boka fölé érő nadrágot nem veszek fel... Nem kell magát kimondottan mutogatni de azért ez nekem rohadtul sok. Nem, nem kellene ilyen nő. Nem muszáj kitenni mindent de azért van a kettő között átmenet nagyon sok. Szeretem a mutatós nőket és, hogy a fenekét ne lehessen látni egy farmerban az nekem sok. Én szeretek gyönyörködni a páromban ha valahova megyünk stb sőt, ha megnézik az sem zavar, inkább büszke vagyok akkor.
2024. ápr. 25. 16:45
 17/18 anonim ***** válasza:
48%
16, ez a másik fele, aki büszke mutogatni, kit kúrogat.
2024. ápr. 25. 17:57
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
17, írom, hogy nem kell mutogatni magát. De ha felvesz egy szűk farmert és megnézik a fenekét nem fogok sírógörcsöt kapni mert valaki látta, inkább jólesik, hogy jó nőnek tartják. Ez nem mutogatás, szerintem mai világban egy ilyen öltözet inkább normális mint még a farmert is eltakarni. Nem a középkorban élünk.
2024. ápr. 25. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!