Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, melyik nőtípus a vonzóbb? Marilyn Monroe vagy Audrey Hepburn?
Figyelt kérdés
2021. aug. 28. 22:41
A kérdező szavazást indított:
Marilyn: szőke, husi, cicis
Audrey: törékeny, kislányos
29 szavazat
1/14 anonim válasza:
Ezzel a kérdéssel kb. 60 évet késtél.
2/14 A kérdező kommentje:
Miért, közben kihalt ez a két nőtípus? Miről maradtam le?
2021. aug. 28. 22:53
3/14 anonim válasza:
Már a kérdés úgy hangozna helyesen, hogy Nicki Minaj vagy Billie Eilish 😂
4/14 anonim válasza:
#3 ezesetben azt hiszem merem állítani hogyha férfi lennék akkor meleg lennék 😳😃
5/14 anonim válasza:
#4 Akkor nem változna semmi, így is a férfiakra hajtasz. (gondolom :D )
6/14 anonim válasza:
#5 ők rám 😏 De már senki senkire, kapcsolatban vagyok régóta.
7/14 anonim válasza:
Nicky Minajnak és Monroe-nak nem sok köze van egymáshoz külsőre sem. De mondjuk Ariana Grande lehetne Audrey megfelelője :D
8/14 anonim válasza:
Amúgy most nézegettem képeket Monroe-ról és köze nincs a husishoz, full vékony volt, csak a cicijei nagyok.
9/14 A kérdező kommentje:
#8 persze, nem is úgy értettem, hogy elhízott vagy ilyesmi. Audrey-hoz viszonyítva azért husibb volt, most mindegy, hogy a zsír a mellén vagy egyéb testrészén volt.
2021. aug. 28. 23:43
10/14 anonim válasza:
"Már a kérdés úgy hangozna helyesen, hogy Nicki Minaj vagy Billie Eilish 😂"
Ezek közül melyik a vékony? És melyik a szofisztikált, elegáns, gyengedeny nőies?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!