Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtt férfi hogy hiheti hogy az egészség és vonzó külső olyan értékes mint az egzisztencia?
Egyik kérdéshez ma ilyet szólt egy pasi, hogy ő abban sikeres hogy egészséges, nincs ősz hajszála és sportol vagy valami ilyesmi meg hogy a kortársai már kopaszok, ráncosak meg pocakosak, de ő nem.
Na mindegy és azt próbálta bizonygatni hogy valójában ez óriási érték és tőke.
Nem százas a csávó.
Rengeteg típusú nő létezik, és minden típusnak más számít.
Engem jobban érdekel egy ember egzisztenciája, élethez, munkához, jövőhöz való hozzáállása, körülményei és tervei, mint az, hogy kockás-e a hasa vagy sem.
De van, akinek az lesz a mérvadó, hogy a párja mennyire felel meg az aktuális szépségideálnak.
Sokfélék vagyunk, sokféle elvárással.
Talán anyukám miatt, mert jó példát mutatott, de soha nem értettem azt, aki a férjétől kér pénzt, vagy nagyon eltérő életszínvonalon élnek.
Nyilván az fontos, hogy nagyjából azonos szinten legyünk, de szerintem a legtöbb ember olyan emberekkel találkozik a napja során, akik a - csúnya lesz, de nem tudom szebben - társadalmi szintjén vannak.
Ha reggel elmegyek futni, az a pasi a "szintem", akivel odabiccentünk egymásnak futás közben. Nem a rosszarcú munkások, akiket inkább megpróbálok kikerülni, hogy ne szóljanak be, és nem is a vadiúj Merciben (vagy akármi a menő autó ma) elsüvítő szuperelfoglalt vállalkozó, aki megy a reptérre, mert megbeszélése van Osloban.
Se lefele, se felfele nem akarok elmozdulni. Proli nyilván nem leszek, de egy gazdag menőmanó mancikája sem, aki kikészítve otthon vakarja a fenekét. A sportos, egészséges férfival már az életstílusunk egyezik, ami egy nagyon fontos dolog.
Mert lehet hogy neki más értéke nincs.
Lehet h mamahoteles , lehet hogy az apja főz rá, és lehet hogy egy kitartott b.zi pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!