Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért viselik sokkal nehezebben ha nincs párjuk, és nincs szex?
Nekem speciel alqcsony a libidóm. Ha valóban jó a szex, akkor se kell naponta, hát még ha szar is.
Több, mint 1,5 éve vagyok egyedül, nem jár az eszem a farkakon és alkalmi kapcsolataim sincsenek. A szexet p!rkapcsolatban tudom elképzelni, mert érzelem alapú dolog nálam (ugye, az alacsony libidó...). Az miért nem opció soha, hogy vannak EMBEREK akiknek állandóan bszhatnékja van és van, akinek alig, no meg az a párezer variáns a kettő között?
Miért kéne ezt nemekre bontani? Nőből és férfiból is ismerek szexőrültet, kapcsolatfüggőt (a kettő amúgy nem feltétlen függ össze, főleg nőknél) és olyat is, aki köszöni jól el van enélkül is.
Azon kívül, hogy ügyesen lehessen a szart dobálni egymásra, mi értelme van ezt a tulajdonságot (akár a szexuális túlfűttötséget, akár a kapcsolatfüggőséget) nemekre bontani?
Itt egy jó példa hogy a nők nehezebben viselik ha nincs párjuk.
Nokent en szex nelkul nagyon szenvedek, mert az onkielegitesbol pont minden hianyzik, amire vagyom. De sajat tarsasagomban egyebkent nagyon jol elvagyok.
De en nem vagyok mervado, mindig mas voltam, mint a nok altalaban.
A férfiak viselik nehezebben. Nem véletlenül halnak korábban az agglegények.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!