Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért viselik sokkal nehezebben ha nincs párjuk, és nincs szex?
Nem tudom ezt a témát annyira hová tenni.
Sokáig abban hittem, hogy a nőknek nem olyan fontos a szex, mert ők a szexben is inkább az intimitást, vagyis a másikkal való kapcsolódást élik meg.
Viszont ha jól értelmeztem Budai Lotti könyvét (Rizsporos hétköznapok, 3. kötet) akkor ez egy téveszme. Mert a nők is jó szexet akarnak.
Szóval a női szexualitás téma nálam még egy elvarratlan szál.
Szubjektív tapasztalataim és nézeteim alapján a fiatal nők sok és jó szexre vágynak. De lehet tévedek.
#6 voltam.
A nok is imadjak a szexet. De nem minden aron es barkivel.
Sok nonek plane ha gyereke van vagy sok baratnoje nem hianyzik annyira sem az erintes sem a intimitas mert megkapja a szukseges mennyiseget a gyerektol baratnoktol. Senki nem akad ki ha olelgeted a gyereked vagy a baratnodet.
Pasiknal ez nem jatszik mert hat macsok. Nem olelgetik a haveroket a gyerek meg az exnel van.
"Mert a nők is jó szexet akarnak."
Engem annyira ledöbbent, mikor ilyen kijelentéseket tesztek. Te hallottál már olyat, hogy valaki valamiből kifejezetten rosszat akar?
Komolyan, mintha most ébrednének fel a faszik, hogy a nők is emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!