Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is érez így a nők iránt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is érez így a nők iránt?

Figyelt kérdés

Pár éve már úgy érzem hogy egyáltalán nem érdekelnek a nők és nem szeretnék semmiféle párkapcsolatot vagy ilyesmit

(Mielőtt jönnek a bzizó kommentek n a szexel van bajom)

2024. ápr. 20. 20:39
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%
Minden ember ugyanolyan lényegében: ugyanúgyeszik/iszik/*rik, stb., tehát nincs klönbség senki közt sem, így engem sem nagyon érdekel senki sem.
2024. ápr. 20. 21:54
 22/29 anonim ***** válasza:
53%
Hogy bántottak?
2024. ápr. 20. 22:05
 23/29 anonim ***** válasza:
58%
Én is ugyanígy vagyok a férfiakkal
2024. ápr. 20. 23:12
 24/29 anonim ***** válasza:
43%

Na - hát ugyanigy vagyok a férfiakkal!

Nem a szexel van a gond? Ki gondolta volna??? Egy ujabb férfi, aki b*szni akar, természetesen vékony, csinos, fiatal nőt, és persze ingyen, de a kapcsolatba a f*szán kivul mást rakni nem tud/akar

2024. ápr. 21. 04:27
 25/29 anonim ***** válasza:
55%
Volt 1-2 olyan negatív tapasztalás ami full kiölte a vágyat belőlem. Ezek után szr volt de helyrejöttem. Viszont nem tért vissza a vágy, hogy legyen barátnőm. Deee a lényeg, hogy egy jó ideje minden remek egyedül is. Nincs is tervben ezen változtatni mert nincs hiányérzetem.
2024. ápr. 21. 05:17
 26/29 A kérdező kommentje:

Nem csak fiatal és vékony nőket szeretjük ha nem tűnt volna fel

Ha a nők valaha is valamit is tettek volna barmelyik kapcsolatban talán többhöz is lenne kedvünk, nehogy már ezt is a férfiakra akard fogni mikor nyilván a nők hibája

2024. ápr. 21. 09:14
 27/29 anonim ***** válasza:
0%
#24 kiscsillag nagyon frusztrált vagy 😀
2024. ápr. 21. 20:58
 28/29 anonim ***** válasza:
mikor hogy.. ha nem agyok nok kozeleben akkor nem erdekelnek annyira ha tobbet vagyok a kozelukben akkor ujra erdekelnek..
2024. ápr. 21. 23:52
 29/29 anonim ***** válasza:

26

Nincs ezzel gond, h csak b*szni akarsz, csak akkor ne sírjál, hogy nincs nő! Amin én végigmentem a páromért, kb elhidegitett tőle, és aki a kapcsolatba beletettem, az volt mindenem. Mind anyagilag, mind mentalisan, mind érzelmileg... ....most dolgozunk egymáson - - magunkon, ; - hogy rendbe jön e ez a kapcsolat avagy sem...

27

True

2024. ápr. 23. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!