Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érez így a nők iránt?
Pár éve már úgy érzem hogy egyáltalán nem érdekelnek a nők és nem szeretnék semmiféle párkapcsolatot vagy ilyesmit
(Mielőtt jönnek a bzizó kommentek n a szexel van bajom)
Na - hát ugyanigy vagyok a férfiakkal!
Nem a szexel van a gond? Ki gondolta volna??? Egy ujabb férfi, aki b*szni akar, természetesen vékony, csinos, fiatal nőt, és persze ingyen, de a kapcsolatba a f*szán kivul mást rakni nem tud/akar
Nem csak fiatal és vékony nőket szeretjük ha nem tűnt volna fel
Ha a nők valaha is valamit is tettek volna barmelyik kapcsolatban talán többhöz is lenne kedvünk, nehogy már ezt is a férfiakra akard fogni mikor nyilván a nők hibája
26
Nincs ezzel gond, h csak b*szni akarsz, csak akkor ne sírjál, hogy nincs nő! Amin én végigmentem a páromért, kb elhidegitett tőle, és aki a kapcsolatba beletettem, az volt mindenem. Mind anyagilag, mind mentalisan, mind érzelmileg... ....most dolgozunk egymáson - - magunkon, ; - hogy rendbe jön e ez a kapcsolat avagy sem...
27
True
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!