Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány kg a legideálisabb egy 30 éves férfi számára ha minél több nőnek akar tetszeni?
Figyelt kérdés
180cm/86kg jelenleg, hány kg-t kell még leadni?ápr. 20. 14:48
11/20 anonim válasza:
Maciról írtam, nem a felnőtt medvéről. Az is minden csak nem aranyos.
12/20 anonim válasza:
11.
És egy kiskorúval összejönni (mivel a "maci" ugyebár kiskorú, nem kifejlett állat) mennyire egészséges?
13/20 anonim válasza:
Mit vitáztok már ezen a macin meg medvén?
Nem tudjátok mi a különbség az édes nagy mackó, és a dagadt disznó közt?
Néhány tízmillió forint!
14/20 anonim válasza:
Kérdezd meg azt, aki macival kezdene, mert neki az tetszik. 🤷♀️
15/20 anonim válasza:
Igy is jó vagy, csak a probléma ott van, hogy ha megismersz egy nőt, aki történetesen neked kedveskedésből jókat főz, akkor egy hónap és sitty-sutty plusz 10kg feljön. Tehát ezt belekalkulálva gondolkodj:) Minden fazonra jellemző-első két hónap az ismerkedéstől számítva tuti hízás.
16/20 anonim válasza:
180 centisen kb két éve voltam a topon 82 kg-al,akkor tetszettem legjobban a nőknek. A bicepszem 38-39 centi között volt és látszottak a kockák a hasamon. Most 86 kilósan 40 fölötti a karom de van némi has mellé,ez így nem olyan jó. Aki olyanokat ír hogy 70 kilónak kell lenni arra ne hallgass mert az full hülye,az egy gimnazista fiúnak optimális nem egy felnőtt férfinek.
17/20 anonim válasza:
174 centihez vagyok most 85 kiló, de főleg izom, és kevésnek érzem a 90 a cél.
18/20 anonim válasza:
A kérdés így önmagában butaság. De a megfelelő tartomány c.m. mínusz 105-114 - egyéntől és izomtól függően.
19/20 anonim válasza:
Igazából azok mondanak hülyeséget, akik szerint hülyeséget mondanak alacsony számmal. :D Ha izmot nem tekintünk, akkor alacsonynak kell lennie. Én 183 kilóval lefogytam 70 kilóra és a legjobb formám volt. Hiába tűnik kevésnek, kevés izom van a karjaimban. Mindenki szerint legjobban nézek ki így. Mindenki egyedi.
20/20 anonim válasza:
Én 170 centi vagyok 90 kiló, és nem zsír.(Többszörös magyar/EU bajnok testépítő) A súly az egy dolog, a tükör mit mutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!