Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális a 30 éves párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális a 30 éves párom?

Figyelt kérdés
Anyagi kár érte kb 500 ezer. Van keret rendezni. Ennek dacára őrjöng, ajtót veri, el van borulva. Minden férfi ilyen? 24 vagyok, az exeim ennyire nem őrjöngtek sose.
2023. dec. 26. 17:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Az őrjöngés nem normális, de senki nem dobna ki boldogan 500 ezret, attól még, mert megvan a pénz.
2023. dec. 26. 17:30
 2/16 A kérdező kommentje:
Persze én sem, de nem üvöltenék totál hangerővel. Nem old meg semmit, csak megmutatta milyen a sötét oldala. Szakitani nem merek mert félek tőle.
2023. dec. 26. 17:33
 3/16 anonim ***** válasza:
79%

Kamunak tűnik ezzel a kérdező kommentje kiegészítéssel.

De amúgy 500 ezer az nem olyan, mint mikor elvesztesz egy százforintost a buszon.

2023. dec. 26. 17:51
 4/16 anonim ***** válasza:
72%
Túlságosan komolyan veszi az életet.
2023. dec. 26. 17:52
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Volt már rá példa, hogy elgurult a gyógyszer, aztán én is őrjöngtem, de utána pár perccel elég elszörnyedve gondoltam magamra. Tudtam, hogy nagyon gáz ez a viselkedés, teljesen felhúztam magam, már a szívem se úgy vert, mint normálisan. Egy kis mérgelődés szerintem normális tud lenni - van az a helyzet, amikor az ember nem tud nyugodt maradni -, de az, amit műveltem, már elég ijesztő volt. Komolyan aggódtam az egészségemért is. (Egyébként volt, hogy tök egyedül, senki nem volt körülöttem.) Lényeg a lényeg, azóta figyelek magamra, és már nem fordul elő. Egy kis tudatossággal el lehet ezt kerülni - ezt tudom javasolni a párodnak is.
2023. dec. 26. 17:54
 6/16 A kérdező kommentje:
Nem akar szakemberhez fordulni.
2023. dec. 26. 18:33
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha csak ordít rendben van, ha meg is üt valamit, akár csak ajtót, akkor már nem. Most kell lelépni, mert egyszer te is ki fogod borítani az elkövetkezendő években
2023. dec. 26. 19:07
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Hagyj el fél millát haza felé menet aztán gondold át ,hogyan reagálnál.
2023. dec. 26. 19:30
 9/16 anonim ***** válasza:
0%
MC Isti az. Ordít hogy Selim Etkar!!!!!!
2023. dec. 26. 20:58
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is őrjöngenék, és gondold végig, szerintem te is. Fél milla nem kevés pénz, akkor se ha van több is. Főleg így hogy olyan mintha az ablakon dobná ki...

Más kérdes hogy meddig, vagy mióta őrjöng. Az ember normál esetben kitombolja magát, aztán összeomlik, vagy megnyugszik, és higgadt fejjel átgondolja

2023. dec. 26. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!