Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nevetve lek**zott a baratai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nevetve lek**zott a baratai tarsasagaban, mikor szenvedtem miatta. Nem tudok tulleni ezen, erzekeny vagyok vagy ertheto hogy nem megy?

Figyelt kérdés

Volt egy olyan eset, hogy a barataival volt felhivott telefonon kinevetett engem, kigunyolt, es lekvazott, es hallottam hogy a baratai sugjak neki mit mondjon nekem, mikkel alazzon..

En nagyon akartam ezt a fiut..

Es nem tudok tulleni ezen, hogy igy viselkedett velem.

Nem tudom erzekeny vagyok e ,vagy ertheto hogy nem tudom magam osszeszedni miatta..

De mar mashogy latom ot, mint elotte.

2024. ápr. 19. 21:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el, szerinte kurwa vagy. Miért foglalkozol még vele?
2024. ápr. 19. 22:40
 12/18 anonim ***** válasza:
Már előtte is szenvedtél miatta, azt írod.
2024. ápr. 19. 22:51
 13/18 anonim ***** válasza:
28%
Bocs, de a gondolkodásod mégiscsak tini, hanem tudod rá kapásból a választ! Ott helyben elküldtem volna a pitsába a büdös phaszt! Örülj neki, hogy megszabadultál tőle! S nyugodtan mond el másoknak is (hogy lássák milyen a fószer) mekkora gyökér az ürge.
2024. ápr. 19. 22:53
 14/18 anonim ***** válasza:
78%

Sajnos vannak ilyen undorító férgek... Bár egy két válaszadó sem jobb...

Engedd el, tudom könnyű mondani...

Mert annak akit kedvel az ember lánya nyilván bizalmat szavaz, amivel csúnyán visszaélt! Ez fáj! Tudom, sajnos nekem is volt balszerencsém hasonlót megtapasztalni...

Hidd el a karma visszaüt majd nála is, amikor majd nem számít rá...

Ezt nem tanácsként írom, nekem sem szabadna ilyen módon reagálni hasonló szituációban... De öszintén én megtalálnám a módját hogyan álljak bosszút rajta.

Hátha megtanulja egy életre kivel ne basszakodjon...

2024. ápr. 19. 22:57
 15/18 anonim ***** válasza:
9%
valami xart csinalhattal .. kivel csaltad meg?
2024. ápr. 19. 23:02
 16/18 anonim ***** válasza:
57%
És te ezt szépen végighallgattad? Első szónál rátettem volna a telefont. A normális reakció az lenne, hogy dühös vagy rá, és kerülöd, majd továbbmenni, esetleg elgondolkodni, miért ilyen emberek jönnek be neked. Nem pedig végeláthatatlan önsajnálatba kuporodni.
2024. ápr. 19. 23:03
 17/18 anonim ***** válasza:
86%
Nem vagy tulerzekeny, teljesen jogos a reakciod. Elkepzelted, hogy minden szupi lesz, erre kiderül, hogy egy tajparaszt. Remelem el is kuldod rendesen a busba es meg nem sirdogalsz elotte megbantva. Az ilyennek durván vissza kell vagni, csak ebbol ert es nehogy mar fölényben erezze magat, mert visszafogott vagy. Amugy remelem nem beszelsz vele.
2024. ápr. 20. 07:36
 18/18 anonim ***** válasza:
Haverok elott próbálnak vagánykodni. Sok pasi ilyen hogy nem merik baeátok elott felvallalni az erzelmeiket se.
2024. ápr. 20. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!