Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nevetve lek**zott a baratai tarsasagaban, mikor szenvedtem miatta. Nem tudok tulleni ezen, erzekeny vagyok vagy ertheto hogy nem megy?
Volt egy olyan eset, hogy a barataival volt felhivott telefonon kinevetett engem, kigunyolt, es lekvazott, es hallottam hogy a baratai sugjak neki mit mondjon nekem, mikkel alazzon..
En nagyon akartam ezt a fiut..
Es nem tudok tulleni ezen, hogy igy viselkedett velem.
Nem tudom erzekeny vagyok e ,vagy ertheto hogy nem tudom magam osszeszedni miatta..
De mar mashogy latom ot, mint elotte.
Sajnos vannak ilyen undorító férgek... Bár egy két válaszadó sem jobb...
Engedd el, tudom könnyű mondani...
Mert annak akit kedvel az ember lánya nyilván bizalmat szavaz, amivel csúnyán visszaélt! Ez fáj! Tudom, sajnos nekem is volt balszerencsém hasonlót megtapasztalni...
Hidd el a karma visszaüt majd nála is, amikor majd nem számít rá...
Ezt nem tanácsként írom, nekem sem szabadna ilyen módon reagálni hasonló szituációban... De öszintén én megtalálnám a módját hogyan álljak bosszút rajta.
Hátha megtanulja egy életre kivel ne basszakodjon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!