Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy két fél nagyon vonzódik egymáshoz, mégis idegesek, feszélyezettek egymás társaságában?
Sokninden lehet.
De általában tisztalelkűek ilyen görcsösek csak meg akik őszintén tudnak érezni.
De pl egy nőcsábász vagy prosti már nemigen fog zavarba jönni vagy görcsölni feszengeni. Lazán flörtölnek ezer témájuk van nevetnek oldottan.
Hát nem tudom melyik a szebb, jobb.
Csak azért kérdeztem, mert valahol olvastam, hogy az az igazi, mikor az első perctől olyan, mintha a két fél ezer éve ismerné egymást, egy hullámhosszon vannak rögtön, órákig tudnak beszélgetni és, hogy ha ez nincs, csak a vonzalom, lehet az akármilyen nagy, nem ér az egész semmit.
Nekem is volt egy ilyen férfi az életemben, annyira vonzódtam hozzá, mint soha senkihez, nagyon úgy tűnt, hogy ő is vonzódott, de feszengtem, ha együtt voltunk, illetve ahogy ő meg is jegyezte egyszer, mindig ideges volt a közelemben és azt is mondta, hogy nem egy a hullámhossz.
Velem ugyanez volt, és mint kiderült, azért feszengtem a közelében, mert egy szar alak volt, és valahol ezt tudtam is. Mégis, valami borzasztóan vonzott benne.
Szerencsére nem lett az egészből semmi.
Kérdező, amit elsőnek felvázoltál, az az ideális alap szerintem egy jól működő kapcsolathoz.
Ma már úgy vagyok ezzel, hogy nem az a bumm érzés az igazi, hanem, mikor mondjuk barátságból fordul át a dolog valami komolyabbá. Na az szuper érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!