Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érzi magányosnak magát?
Mondjuk csak nem biztos hogy a szexualitás kategóriába írná..
De volt olyan kalandom amikor beszélgetés közben azt írta egy csaj hogy annyira magányosnak érzi magát, hogy dugna is simán bárkivel az érintésért. :)
Sziasztok!
Most végeztem a napom első felével. Köszi minden választ❤
Akik privátban írtak hogy ismerkednének velem, azoknak annyit, hogy nagyon köszönöm, de online nem szeretnék ismerkedni, pláne nem így. Komoly kapcsolatra vágyom, és szerintem egy komoly kapcsolat sose így kezdődik.
A kérdésem kiírásának okát pedig ma megkaptam, azért éreztem magányosnak magam, mert alacsony az ösztrogén és progeszteron szintem. Ez 7 napon belül rendeződik.
Persze ettől még ugyanúgy igaz, hogy alapvetően is hiányzik egy társ mellőlem. Viszont a keresgélést nem akarom erőltetni, jön az majd magától. Ahogy nektek is, ez biztos❤
Mégegyszer köszi a válaszokat🥰
mivan, próbálod ezzel nyugtatni magad, hogy nem válaszolt a prividre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!