Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is érzi magányosnak magát?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is érzi magányosnak magát?

Figyelt kérdés
Én pl nagyon :( azon gondolkozok, hogy tök jó lenne ha valaki átölelne, megcsókolna, ilyesmi. Más is van így? :(

ápr. 19. 00:04
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
10%
Én nem értem azt, hogy miért nem értékeli az ember sosem azt, ami éppen van neki a környezetében? Tény, hogy a barátkozás és hasonlók más, mint egy családi kapcsolat, de a családi kötelék az elsődleges érzelmi közeg, azzel is tudni kell valamit: szülők, testvérek, majd következik a barátkozás szint.
ápr. 19. 06:17
 22/29 anonim ***** válasza:
76%
Szoktam így érezni igen. F
ápr. 19. 07:23
 23/29 anonim ***** válasza:
76%
Vagyunk így ezzel egy páran, ráadásul ebben a télben megfáztam, ilyenkor jó, ha egy nő melegíti az ember fiát.
ápr. 19. 08:35
 24/29 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem a privát üzenőboxa mostanra elhalálozott :D :D :D
ápr. 19. 09:15
 25/29 anonim válasza:
100%
szerintem már 20x kiverte a privikre
ápr. 19. 10:29
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk csak nem biztos hogy a szexualitás kategóriába írná..

De volt olyan kalandom amikor beszélgetés közben azt írta egy csaj hogy annyira magányosnak érzi magát, hogy dugna is simán bárkivel az érintésért. :)

ápr. 19. 10:33
 27/29 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Most végeztem a napom első felével. Köszi minden választ❤

Akik privátban írtak hogy ismerkednének velem, azoknak annyit, hogy nagyon köszönöm, de online nem szeretnék ismerkedni, pláne nem így. Komoly kapcsolatra vágyom, és szerintem egy komoly kapcsolat sose így kezdődik.

A kérdésem kiírásának okát pedig ma megkaptam, azért éreztem magányosnak magam, mert alacsony az ösztrogén és progeszteron szintem. Ez 7 napon belül rendeződik.

Persze ettől még ugyanúgy igaz, hogy alapvetően is hiányzik egy társ mellőlem. Viszont a keresgélést nem akarom erőltetni, jön az majd magától. Ahogy nektek is, ez biztos❤

Mégegyszer köszi a válaszokat🥰

ápr. 19. 11:25
 28/29 anonim ***** válasza:
20%
Látjátok lúzerek,hiába írkáltatok,nem kell neki a pöcsötök.
ápr. 19. 13:55
 29/29 anonim válasza:
65%

mivan, próbálod ezzel nyugtatni magad, hogy nem válaszolt a prividre?

ápr. 19. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!