Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltudom érni h szakitson ha láthatóan ő nem akarja már ezt?
Érzékelem h nem érzi már jól magát velem, régen már 1 x szetmenntunk mert ott is éreztem hasonlót, kérdeztem korrektül fejezzük e be nekem nem gond, azt mondta nem akar szakítani ennek ellenere megis tavolodott tolem ugyhogy en szakitottam. Később újból osszejotunk, működött is a dolog de már megint nem. Nos én már olyan szinten vagyok h jobbnelkule, de mivel mar megint gyáva h nem képes megomondani h elég volt mint a múltkor ergo engem is kinlaszt ezzel, ezért most márcsak azért se én fogom kimondani mert igeni legyen felnott ha ha neki nem kell mondja meg, én már eletembe 2 x jártam így h kiprovokaltak h én szakitsak 3 x nem hagyom magam hülyére venni.
Kérdésem meddig fogja bírni erőltetni ezt az egeszet ha már nem akar velem lenni? Eltudom érni h ő mondja ki h nem birjat tovabb ha latja en nem fogom?
Ja szex alig van köztünk uh nem a szexmiatt huzzaezt az egeszet
Te add fel, ne ő.
Egymásra pazaroljátok az időt, aminek semmi jó végződése nem igen lesz, hiszen nem először van ez az érzésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!