Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ha kettesben vagytok egy nővel és láthatóan nagyokat nyeltek az arra utal, hogy zavarban vagytok?
Figyelt kérdés
Csak kolléga.2022. febr. 11. 23:45
1/10 anonim válasza:
vagy arra h fingani/bofogni kell :)
2/10 Énnnnn válasza:
már érzem a puncija ízét a számban
3/10 A kérdező kommentje:
Komolyan kérdeztem, légyszíves!
2022. febr. 12. 00:21
4/10 anonim válasza:
Félrenyeltem a székelykáposztát. Azt jelenti.
5/10 Énnnnn válasza:
most erre így nem lehet mit mondani, én nem izgulok, lehet az illető igen
6/10 A kérdező kommentje:
Van rá oka, azért kérdezem. Úgy értve vonzódik hozzám, azt gondolom.
2022. febr. 12. 00:47
8/10 anonim válasza:
Ez nem túl életszerű, hogy láthatóan nagyokat nyel, elég színpadias lenne.
Ennek inkább fizikai, egészségügyi oka lehet.
9/10 A kérdező kommentje:
Nem sorozatban értem. Elég közel álltunk egymáshoz, kettesben voltunk és láttam, hogy nyelt egy hatalmasat .
2022. febr. 12. 07:48
10/10 anonim válasza:
Azt nem láttad,hogy esetleg ott az öv alatt pénisz táj környékén történt-e valami előrelépés,mozgolódás?
Az egy jel arra,hogy vonzónak talál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!