Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párok akik kettesben töltitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párok akik kettesben töltitek a szilvesztert otthon. Ti mit csináltok otthon ma?

Figyelt kérdés
2021. dec. 31. 09:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Főzünk, és a kedvenc hobbijainkkal múlatjuk az időt, éjfél már az ágyban talál bennünket általában.
2021. dec. 31. 09:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Videójátékozunk és a kutyák lelkét ápoljuk. :D Tegnap húzták a fogam, szóval alkoholizálás sem lesz, nem mintha amúgy lenne.
2021. dec. 31. 09:12
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A férjem marhapörköltet főz bográcsba én a köretet.Utána filmezünk pihenünk társasjátékozunk a gyerekünkel.Szerintem nem húzzuk ki éjfélig.
2021. dec. 31. 09:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hot dogot eszünk, kaszinótojást és kukoricasalátát, és reménykedünk, hogy a baba rendben elalszik, hogy nyugiban társasozhassunk.
2021. dec. 31. 09:34
 5/8 anonim ***** válasza:
81%

Párom reggel hazament a szuleihez nem tudom miert:(

Este jön csak :(

Valami haberjaihoz szeretne elvinni hazibuli szerűségbe (de az csak beszélgetős kör valojában nem buli)en oda nem akarok menni hanem nyilvanos helyre mennék szórakozni, de ő meg azt nem szeretné.

De mivel egész napra itthagyott, igy legszivesebben más barátokkal lennék egész nap es be vagyok rágva, hogy miert nincs normalis barátom aki nem csak este jon.

2021. dec. 31. 09:35
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi délután 4-5 körül kimegyünk a városba sétálni, beülünk a kedvenc romkocsmánkba, aztán eszünk egy gyrost a romkocsma melletti kajáldában, aztán iszunk egy borzasztó rossz ízű Frey kavét, megállapítjuk. 7-8 körül haza jövünk, nézünk egy filmet, társasozunk, beszélgetünk, éjfélkor az erkélyről megnézzük a távoli tűzijátékokat, aztán wii-zünk, majd alszunk.
2021. dec. 31. 09:54
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Kajálunk, iszunk, szexelünk, filmezünk, játszunk. Délután találkozunk 1-2 családtaggal, jönnek látogatóba.
2021. dec. 31. 11:26
 8/8 anonim ***** válasza:

Most még főzünk, netezgetünk. Majd kajálunk, társasozunk, filmezünk, kabarét nézünk, zenét hallgatunk, youtuben keresgélünk, netezgetünk, alkohol csak az éjféli pezsgő lesz, szerintem a szex sem marad ki...hát nagyjából ezek, vagy ezek közül valamelyek. :)

Változó, hogy meddig vagyunk fent. Van, hogy éjfél körül már minden bajunk van, van, hogy kettő körül, de van, hogy csak reggel ötkor fekszünk le aludni.

2021. dec. 31. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!