Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy strandos randi alatt kiabrándulok a lányból, és megtetszik valaki más a baráti körömből (nem kettesben mentünk, hanem a barátaimmal), akkor az normális? Kiábrandulni valakiből azért, mert nem tud úszni? Nem vagyunk halak, akkor meg mit számít?
Most lehet tiszta hülyének fogtok nézni, de kiírom magamból.
A napokban elmentünk strandra a baráti körömmel, és meghívtam magamnal egy lányt, akivel kétszer randiztunk a strandolást megelőzően. És szegény olyan béna volt a vízben! Nem tehet róla, senki se tanította úszni, de nagyon kiábrándító volt. Nem értem miért, hisz mit számít ez párkapcsolati szempontból? Eleve nagyon ritkán vagyok vízparton, évente nagyon maximum 3×, szóval lényegtelennek kéne lennie. Mégis, ahogy láttam bénázni a vízben, teljesen kiábrándultam belőle. Olyan vízben, ahol leér a lába, annyit szerencsétlenkedett, mint egy 5 éves, pl. mikor próbált lemerülni egy közös víz alatti fotóhoz. Senki se erőltette, mielőtt ezzel vádolnátok, ő maga mondta, hogy akarja.
A hab a tortán, hogy belőle kiábrándultam a vízben nyújtott óvodáshoz illő viselkedése miatt, de egy csaj a baráti körömből viszont felkeltette az érdeklődésem. Ezt a lányt 2 éve ismerem már, és nagyon aranyos emg türelmes volt a randipartneremmel, próbálta tanítani úszni. Ez a lány nagyon jól bírta levegő nélkül, és nagyon szépen mozgott. A víz alatt is úgy úszott, mint egy sellő, hosszan, kecsesen. Egyszerűen azt éreztem, hogy milyen életrevaló. És elkezdtem észrevenni, mint nőt. Miközben kiábrándultam a saját randipartneremből. A másik lányban az is tetszett, hogy olyan figyelmes és segítőkész volt a velem érkező, úszni nem tudó lánnyal. Igazi jótétléleknek tűnt, és ez számomra nagyon vonzó.
STRAND, VÍZPART NAPOKBAN, igen hülyéknek nézlek, troll.
???????????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!