Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek általában azt tekintik egy párkapcsolat fokmérőjének, hogy milyen gyakran szexelnek egymással?
Én nem gondolom ezt általánosnak, max. a felszínesebb, butább emberek között. Akinek van egy csepp esze és tapasztalata meg mondjuk fogott életében könyvet, az tudja, hogy:
- a párkapcsolatnak a szex az csak egy szeglete, és sok másból is összetevődik az, hogy ki hogy érzi magát a párkapcsolatban
- minden embernek mások a szexuális igényei... és egy kapcsolatban az a fontos, hogy hasonlóak legyenek a felek igényei, vagy ha az egyiknek alacsonyabb lesz a libidója, akkor ennek utánajárjanak (mert pl. lehet a fogamzásgátló hatása, stressz, a másik fél eligénytelenedése stb)
így lehet teljesen boldog olyan kapcsolat is, ahol heti 1 vagy kétheti 1 szey van, sőt akár nulla, 2 aszex között
Az régen rossz, amikor vki azt hiszi, minden oké a kapcsolatban, csak mert gyakori a szex. Elég szomorú, amikor ilyeneket olvasok, hogy "nem értem, miért ment félre, hát még az anált is megengedtem neki".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!