Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a femboy őrület manapság?
Múltkor elmentem bulizni egy haverommal, és most szembesültem vele, hogy mennyire megváltoztak a trendek. A tipikus izomagyú alfák javarészt egyedül voltak, vagy legfeljebb egymással balhéztak, a nők nagy része pedig fiatalabb, sokszor eléggé lányos kinézetű, hosszú hajú fiúkkal volt, és direkt figyeltem, többen velük is mentek haza.
Aztán eszembe jutott, hogy már máshol is láttam ilyen párokat, és 10 éve még furcsa lett volna, de mostanra annyira általános lett, hogy az utcán már fel sem tűnik, csak most, amikor egyszerre sok ilyet láttam.
Már nem a pénz és a kinézet számít, egyszerűen megváltoztak a preferenciák? A femboyok lettek az új Chadek?
Húsz éve is volt ilyen, nekem Brian Molko tetszett.
Mondjuk most is, hiába vagyok férjnél.
Hű te, kérdező és #24, ha látnátok engem ahogy a fiammal és a bandával megjelenek a McDonaldsban, vagy majd ma este a bárban meccset nézni négy-öt 12 év körüli fiúval, ilyen gigastacy pumát te még nem láttál az biztos 😁👑💄👠💅🤳 Biztos ami biztos, a vénember is velem lesz (a 32 éves), nehogy bárkinek illetlen gondolata támadjon a kis csoportosulásunkat látva 😇
Amúgy ti mondjuk két év múlva tényleg azt fogjátok hinni hogy a 14 éves fiam a pasim? Komolyan ezt gondoljátok minden anya-fia párosról? :o
26. kocsmába 12 éesekezt minek kell vinni ????
nem isznak alkoholt tudom.. de rosszul vagyok 30 eves ferfikent amikor 12-15 éves kis gyerekek ott putriznak.
És az még sosem volt furcsa neked, hogy sok pasi 10-20 évvel fiatalabb lányokra csorgatják a nyálukat?
Vagy az normális???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!