Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy van kezelve a telefon-tém...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy van kezelve a telefon-téma, ismeretek egymás feloldókódját, elölhagyja a párod a telefonját, belenézel néha, ő a tiédbe, stb?

Figyelt kérdés
2024. ápr. 12. 15:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ismerjük egymás kòdját, nem dugjuk el egymás elől a telòt, ha pl fürdeni megyek, ott marad az ágyon párom mellett 😃 nem szoktam bele nézni a telojába, megbízom benne. Nem gondolnám, hogy ő titokban nézegeti az enyémet. 32/N
2024. ápr. 12. 19:10
 12/17 anonim ***** válasza:

Az övé egy egyszerű minta, az enyém számkódos. Én tudom az övét, de csak akkor nyitom meg ha ő kéri. Az enyémet is mondtam már neki amikor valamiért az kellett, de egyből elfelejtette, annyira nem érdekli.

Exem bezzeg naponta minimum félórát tanulmányozta, a sajátját meg rejtegette...

N

2024. ápr. 12. 20:01
 13/17 anonim ***** válasza:

Itthon nem kérnek kódot a telefonok, de alapvetően tudjuk egymás kódjait. Én ha hazajövök az az első, hogy kibányászom a telefonomat a zsebemből és lerakom valahova. Aztán x idő elteltével eszembe jut, hogy nem tudom hol van és elveszem a párom telefonját, hogy megcsörgessem magam. :D

Nem szoktunk egymás telefonjában kutatkodni, de nincs is rejtegetnivalónk. Nem lennék olyan kapcsolatban, amiben a másik fél a Google-t sem használhatja a másik telefonján mert "privátszféra" és rögtön azt feltétlezik, hogy kutakodni akar.

Ha az enyém 15%-on van, akkor a pároméról indítom el a Spoty-t takarítás közben vagy ő az enyémről. Szerencsére ez nálunk nem téma.

2024. ápr. 12. 20:52
 14/17 anonim ***** válasza:
Tudjuk egymás kódját, ujjlenyomat is be van állítva kölcsönösen a másik telójához, de nem szoktuk használni a másikét. Annyira, hogy férjem még azt is elfelejtette, hogy ujjlenyomata van hozzám beállítva, meg hogy mi a kódom.
2024. ápr. 12. 21:24
 15/17 anonim ***** válasza:
63%

Mi nem ugyanazt a zenét hallgatjuk. Engem az zavarna, hogy szétbszarintja a jól beállított kis dolgaimat.

Olyan, mintha lenne itthon elég kaja, de neki az kellene, amit a tányéromra szedtem ki, hiába szedhetne magának is ugyanolyat.

2024. ápr. 12. 21:24
 16/17 anonim ***** válasza:

Mindkettőnké ujjlenyomatos, de nyilván néha előfordul, hogy valamiért a másikét kellett használni, szóval elméletileg tudjuk a kódokat, de nekem pocsék a számmemóriám, és az övé nem kiszámítható kód, szóval őszintén szólva én nem tudom az övét, de ő tudja az enyémet... :D Persze van, hogy ott felejtjük valahol és valaki hívja vagy pittyog a teló, ránézek, vagy ő az enyémre, mondom hogy anyád keresett vagy odahozza, hogy tesód írt valamit stb. Néha van, hogy egy olyan fotó kell, ami a másikén van, vagy egy megrendelés azonosítója vagy hasonló dolog, ilyenkor szó nélkül odaadjuk a telót a másiknak, csináljon/keressen, amit akar, soha nem volt még olyan, hogy "jaj, ne túrkálj benne, majd én megkeresem".

Nem tudom, nálunk ez nem központi kérdés, nem olyan a kapcsolatunk, hogy felmerüljön egyáltalán, hogy nézegetni kelljen a másikét, rég megette akkor már a fene. Szoktunk azzal viccelődni, hogy ha valamelyikőnk olyan idióta, hogy úgy buktatja le magát, hogy a szeretője pucér képet küld cseten a családi ebéd közben, az meg is érdemli. :D

(46 N/44 F)

2024. ápr. 12. 21:41
 17/17 anonim ***** válasza:
49%
Nálunk abszolút tabu és magánszféra. A számítógépemen vannak beállított bejelentkezések, de soha nem él vissza vele.
2024. ápr. 15. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!