Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy van kezelve a telefon-téma, ismeretek egymás feloldókódját, elölhagyja a párod a telefonját, belenézel néha, ő a tiédbe, stb?
Figyelt kérdés
2024. ápr. 12. 15:13
1/17 anonim válasza:
Tudja a kódom én is az övét, de nem nézegetjük az üzeneteket, hívásnaplót, előzményeket. Csak hogyha pont az egyik lemerült, vagy nem működik akkor szoktuk használni egymásét.
2/17 anonim válasza:
Elöl van minden telefon és sose használjuk a másikét. Neki nincs feloldókódja, nekem ujjlenyomatos.
3/17 anonim válasza:
Nem nézünk bele, emiatt nem is tudjuk egymás kódját mert nem érdekel.
De amúgy elöl hagyjuk, nem rejtegetjük.
4/17 anonim válasza:
Nem értem ezt az "elölhagyást". Hova tenném? Az esetek felében szólítgatom a telefont, mert nem emlékszem, hova tettem le.
Nem ismerjük egymás kódját, de én ujjlenyomatozok.
Nem volt még olyan sem, hogy az enyémen volt életmentő keresni valami zenét vagy akármit, szól a telcsi, ha merül.
5/17 anonim válasza:
Nem és nem. Ha bele szeretne nézni akkor megkér hogy mutassam meg. Ha a hátam mögött néz bele a telefonomba akkor már csomagolhat is. Idáig egyetlen barátnőm tett ilyet, megbeszéltük hogy többet ilyet ne csináljon. 1 napra rá újra belenézett, fájó búcsút vettünk egymástól. Minden párkapcsolatban van privát szféra, ennek határait már az elején érdemes tisztázni. Ha a partnernek ez nem fér bele, akkor jobb ha az elején kiderül.
6/17 anonim válasza:
“Nem értem ezt az "elölhagyást". Hova tenném?”
Vannak akik viszik magukkal mindenhova, mosdóba is pl.
7/17 anonim válasza:
Ismerjuk, elol hagyjuk, nehanapjan hasznaljuk, ha lustak vagyunk felallni a sajatunkert.
8/17 anonim válasza:
Ismerjük a kódot, elől hagyjuk, nem nézünk bele. Én max netet osztok az övével, ő meg a google-t használja ha pl az enyém közelebb van
9/17 anonim válasza:
"Vannak akik viszik magukkal mindenhova, mosdóba is pl."
Én is. Viszem magammal teregetni, mosogatni, szól rajta a zene. Viszem magammal főzni, hajat festeni megy rajta a podcast.
Aztán nem emlékszem, hol hagytam.
10/17 anonim válasza:
Nincs meg a másik feloldókódja, de ha valamiért kell, akkor használjuk egymás telefonját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!