Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mennyire jó magyarázat részéről, vagy csak szexre kellettem neki végig?
Van egy srác az életemben, akivel 1 évig csak szexelni jártunk össze. Illetve inkább úgy mondanám, hogy legjobb barát, többet tudtunk egymásról, mint bárki más.
Fél év elteltével elkezdtem többet érezni iránta, először magamnak sem akartam bevallani, de aztán ugy döntöttem, hogy elmondom neki. Végül úgy alakult, hogy teljesen véletlenül megtudtuk, hogy harmadunokatestverek (azaz a nagyszuleink unokatestverek) vagyunk, és a csaladtagjaink eleg jol ismerik egymast, de mivel o kulfoldon elt sokaig, így a letezeserol sem tudtam.
Azota sokkal visszafogottabb velem szemben és meg is mondta, hogy ő is szerelmes belém, de hogy tudna engem felvallalni ilyen rokoni kapcsolat mellett? Viszont ezek ellenére csak szexre továbbra is hajlando lenne velem, de tobbre nem.
Őszintén szólva ez egy elég nagy pofon volt tőle, és van egy olyan erzesem, hogy ha tenyleg szeretne, ahogy mondja, akkor nem érdekelné a tobbiek véleménye, foleg hogy tavoli rokon, es minden csoda 3 napig tart. Jol gondolom, hogy csak szexre kellettem neki, és ez a rokon dolog csak kifogas?
Egyebkent korabban azert nem jottunk ossze, mert egyikunk sem volt tul az exen es nem akartunk kapcsolatot.
Bocsi ha abszurd a kérdés, de még anno én sem gondoltam volna, hogy ilyen kényelmetlen es szivfajdito helyzetbe kerülök.
Egyébként nem vagyunk tinik már, 30 körül vagyunk mindketten.
Hányingert keltő deviáns selejtek vagytok!
Köpet.
Az mar olyan tavoli kapcsolat mintha barki massal lennel...
Genetikailak siman jo.
2.
Egy szóval sem mondtam, hogy azóta volt szex közöttünk. Mi a francot kepzelsz magadról?
Amúgy 1/3 unokatestvérrel már nem tilos családot alapítani sem, csak több vizsgálat kell. Nem e lenne az első eset.
Ha nem akar felvállalni köszönj el tőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!