Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Erre megis mi a magyarazat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erre megis mi a magyarazat?

Figyelt kérdés
Van egy csavo akivel randiappon talalkoztam, kozolte hogy o nem akar ott valos adatokat mutatni, menjunk mar at facere.. belementem mert rendesnek tunt. Viszont nincsenek ismerosei, legalabbis nekem azt jelzi, csak 2 kozos. Valamint instan sincs egy kovetoje/kovetese se pedig mar ev eleje ota megvan neki. Kepei szinten nincsenek. Ez most esett le hogy nagyon gyanus az egesz.
2023. szept. 28. 12:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Facebookon lehet, hogy rejtetek az ismerősök, az Instagramot nem egészen értem, minek azon kommunikálni, főleg, ha a Facebookon már kapcsolatban vagytok (és láthatóan nem is foglalkozik vele nagyon). Tök feleslegesnek tűnik inkább, nem gyanúsnak.
2023. szept. 28. 12:40
 2/9 A kérdező kommentje:

nem beszélünk instán csak elmondta a nevét.

van ilyen hogy rejtettek az ismerősök? már nekem is az ismerősöm, és mégis azt jelzi hogy nincsenek

2023. szept. 28. 12:47
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem csinált csak csajozási célre egy kamu profilt. Ő viszont így, hogy már ismerősök vagytok, mindent lát rólad. Én erre gondolnék.
2023. szept. 28. 13:02
 4/9 A kérdező kommentje:
nem sok mindent láthat rólam, csak nem láttam még hogy valaki aki fiatal felnőtt és suliba jár és vannak barátai, mégsincs ismerőse se élete a közösségi médián
2023. szept. 28. 13:12
 5/9 anonim ***** válasza:
50%

Ezért lenne nekem gyanús. 3-as vagyok.

Azt ő előre nem tudta, mit tud rólad meg a profilod alapján. Te viszont róla semmit.

2023. szept. 28. 13:20
 6/9 A kérdező kommentje:

Az szamit hogy elmondta hova jar suliba, mit tanul, merre lakik mint varos es egyszer kuldott egy szelfit is.

Tehat nem teljesen anonim

2023. szept. 28. 13:25
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is elvannak rejtve az ismerőseim. Pedig több 100 van. Ha te meg én ismerősök lennénk max a közös ismijeinket látnád vagy ha nincs akkor semmit.

Tehát akkor se látod Ha nem vagyunk ismerősök facen és akkor sem ha azok vagyunk.

Nekem pl az is elvan rejtve hogy kik reagálnak a képeim alá. Tehát azokat se látnád.

De mivel van 2 közös ismerősötök azt mondtad, legegyszerűbb ha megkérdezed őket mit tudnak róla ha ennyire aggaszt.

Nekem itt semmi gyanús nincs.

2023. szept. 28. 13:40
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen ertelek, es ha esetleg ot kerdeznem meg hogy miert csinalta? Kapnathek valami ertelmes valaszt vagy inkabb ne mert rajon hogy gyanus nekem?
2023. szept. 28. 14:01
 9/9 Shaddark ***** válasza:
51%

Ne azt kérdezd meg hogy miért nem tudsz leselkedni utána a facén :)

Hanem hogy milyen csávó, mi a véleményük róla. Jó arc-e, érdemes-e foglalkozni vele szerintük. Csak simán beszélgess velük. Ne ilyen kémsztorikat adj elő mert - bocsi, de azt fogják gondolni teljes joggal hogy valami baj van veled.

2023. szept. 28. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!