Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szerezzek meg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzek meg egy félénk pasit?

Figyelt kérdés
Találkoztam egy sráccal, aki teljesen elcsavarta a fejemet. A gond csak az, hogy nagyon félénk, nem mer lépni. Folyamatosan keres, de nem akar találkozni. A randi után azt mondta, hogy én jobbat érdemlek, és nem akarja elrontani az életemet. Hogy érjem el, hogy ne gondolja ezt?
2024. ápr. 10. 20:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
64%

1. Tuti van valakije, csak titkolja

2. Egy szerencsétlen lúzer, katasztrófa az élete és nem akarja, hogy átéld az ő problémáit, ezért nem akar tőled komolyabbat

2024. ápr. 10. 22:04
 12/18 anonim ***** válasza:
63%
Átverés, de majd megtanulod a saját károdon, ha egy pasi szeret egy nőt ott nincs felénkség, ez manipulál téged nem az első vagy akit látok ilyet de m1 el vagy vakulva és úgysem hiszel senkinek.
2024. ápr. 10. 22:09
 13/18 anonim ***** válasza:
62%

Ha valaki ennyire rajong egy nőért mint ő, és a csaj is reagál mindenre...ráadásul rámenősebb típus is vagy, oda vissza....

Az már rég találkozott volna veled.

Még ha félénk is valaki, a te esetedben már nem idegen és találkoztatok...ez nem félénkség.

2024. ápr. 10. 22:15
 14/18 anonim ***** válasza:
30%
De bírom, hogy egy normális válasz sem jött. 😂
2024. ápr. 11. 00:10
 15/18 anonim ***** válasza:
46%
talan csak az elo kommunikacioban jon zavarba mert introvertalt, de ha mgismer picit akkor fokozatosan ellazul majd es termeszetesen fog viselkedni.
2024. ápr. 11. 01:00
 16/18 anonim ***** válasza:
Sehogy nem tudod megszerezni, ha ő nem akarja, mert nagyobb a félelem érzés benne, mint az az érzés, hogy akarjon téged. Én is hasonló vagyok, csak nőben. Ha közel akarsz hozzá kerülni menekülni fog, ha elengeded látszólag "küzd" érted, de valódi lépést sosem fog tenni annak érdekében, hogy párkapcsolatban legyetek.
2024. ápr. 11. 07:22
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem lerázó szöveg. Egy nőtől az lenne, de egy férfi azt mondja, amit gondol. Ha tényleg érdekel téged a pasi, akkor keresd te is, mutasd ki a vonzalmadat, kezdeményezz!
2024. ápr. 11. 08:00
 18/18 anonim ***** válasza:

Hogy nem akar találkozni, az a félénkségéből is adódhat, vagy mert neki más, pl.: a munka priorítást élvez az életében.

Ha van energiád/merszed/hozzáértésed, akkor talán úgy tudnád segíteni, hogy megkérdezed: miért gondolja azt, hogy "én jobbat érdemlek, és nem akarja elrontani az életemet?" Mit érez/gondol veled kapcsolatban? Válaszként te is elmondhatod neki, hogy te mit érzel/gondolsz? Megkérdezheted, hogy miben/hogyan tudnál segíteni, hogy legyőzze a félénkségét?

Nem hinném, hogy hagyni kellene ezt a dolgot: az emberek nagy része nem akar vesződni a másikkal, de itt valami mást érzek...:)

2024. ápr. 11. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!