Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a tett, pont amikor azt mondod, hogy a másik zsugori?
Én 6 éve vagyok együtt a párommal. Ö tele van pénzzel, azt se tudja, hová tegye, mondjuk én is keresek eleget, de messze nem annyit, mint ö. Mivel mind a ketten ugyanolyan spórolósak (fillérb@szók) vagyunk, így én csak röhögni szoktam az ö hülyeségein. Volt egyszer, hogy elmentünk 3 napra Budapestre (külföldön élünk, párom külföldi). Az árakat ismeri, mert már sokat volt velem Magyarországon. El akartunk menni vacsorázni valami beülös helyre. Végigjártuk (miatta) a fél várost, megálltunk minden étteremnél és megnéztük az étlapot, de egyik se tetszett neki, mert mindegyiket drágállotta, pedig nem luxus helyek voltak, csak normál éttermek, kajáldák. Mivel aztán kezdödött a program, amit meg akartunk nézni, így éhesen odamentünk. Amikor annak vége lett, akkor meg azt mondta, hogy ö ilyen késön már nem eszik. Erre bementünk az éjjel-nappaliba és vehettem magamnak két db pogácsát meg üditöt hozzá, az volt a vacsorám. Azóta is azt a két pogácsát emlegetem neki, ha ilyen téma szóba jön.
Vagy: kéthetes karibi nyaralás végén (ami persze egy vagyonba került), a kinti reptéren volt még kb. két óránk. Mondtam neki, hogy vegyünk valamit inni, mert szomjas vagyok. Hát rövid keresgélés és az árak összehasonlítása után megvette a legolcsóbb dobozos akármit, ami kiderült, hogy egy ízesített ásványvíz volt, de az olyan rossz ízü volt, hogy majdnem kiköptem. Azóta azt is emlegetem a pogácsa mellé, aztán mind a ketten röhögünk rajta.
Nekem a kedvenc sztorim:
23 voltam, a pasas 24.
Meghívott egy fagyira….
Állunk a sorban, körülöttünk emberek, mondom egy csokit és egy vaníliát szeretnék kérni.
Közbeszólt ez a balf@sz hogy elég egy gombóc, ne legyél telhetetlen.
Annyira ciki volt, nem csak rosszul esett.
Utána kövi héten a munkahelyen többször mondogatta hogy most én jövök mert a múltkor ő hívott meg 😃😃😃 muszáj voltam venni neki én is egy fagyit mert szegény nem tudta túl tenni magát egy 150 ftos gombóc fagyin 😂
De természetesen szexelni, azt akart…..tehát ami neki kell, azt akarta. Csak épp elfelejtett nőként bánni velem 🤡
Én pont ma este mondtam hasonlót a csajomnak. Konkrétan,hogy sajnálja a benzint,hogy eljöjjön hozzám?
Elég nehéz nyugodtan kettesben lennünk. Ő az anyjával és annak pasijával lakik, nekem viszont van saját otthonom,ahol nyugodtan lehetnénk. Ennek ellenére mindig én megyek hozzájuk, ő utoljára karácsony és szilveszter közt volt nálam.
Napi szinten kocsival jár dolgozni, ez google maps szerint 2X24km, én pedig 25km-re/25 percre lakom , de mégis mikor azt mondja,hogy eljön, a végén mindig közbejön valami, és vagy nem találkozunk,vagy akkor is én megyek.
Bezzeg ha a tesójához, és az unokaöccseihez kell menni, akiket imád,arra nem sajnálja, pedig ők messzebb laknak, ráadásul az út az én városomon keresztül vezet.
Miért nem mész el érte?
Egy szép gesztus lenne, biztosan jólesne neki, én legalábbis udvarlásnak venném ha veszi a fáradságot a férfi és eljön értem.
Gondolom te nem sajnálod rá a benzinpénzt ugye?
Nekem a fagyis sz@revő is eljött kocsival elém , menj el érte ….
Esemény után tablettát kellett bevennem egyszer, az exem megkérdezte messengeren hogy na sikerült e iratnom, bevennem.
Irtam h igen.
Utána eltűnt egy hétre.
Ő volt az aki 3 Ft-ot sem költött rám egyszer sem, ezért gondolom hogy azért került egy hétig hogy nehogy kifizettessem vele, vagy a felét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!