Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az a tett, pont amikor azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a tett, pont amikor azt mondod, hogy a másik zsugori?

Figyelt kérdés
Történeteket is szívesen olvasok. :) Kinél hol van az a határ, amit átlépve már azt mondod, hogy baxxus, hogy lehet valaki ennyire zsugori? Mennyire tűritek az ilyeneket akár kapcsolat elején, akár házasságban, nemtől függetlenül?
ápr. 10. 19:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Én 6 éve vagyok együtt a párommal. Ö tele van pénzzel, azt se tudja, hová tegye, mondjuk én is keresek eleget, de messze nem annyit, mint ö. Mivel mind a ketten ugyanolyan spórolósak (fillérb@szók) vagyunk, így én csak röhögni szoktam az ö hülyeségein. Volt egyszer, hogy elmentünk 3 napra Budapestre (külföldön élünk, párom külföldi). Az árakat ismeri, mert már sokat volt velem Magyarországon. El akartunk menni vacsorázni valami beülös helyre. Végigjártuk (miatta) a fél várost, megálltunk minden étteremnél és megnéztük az étlapot, de egyik se tetszett neki, mert mindegyiket drágállotta, pedig nem luxus helyek voltak, csak normál éttermek, kajáldák. Mivel aztán kezdödött a program, amit meg akartunk nézni, így éhesen odamentünk. Amikor annak vége lett, akkor meg azt mondta, hogy ö ilyen késön már nem eszik. Erre bementünk az éjjel-nappaliba és vehettem magamnak két db pogácsát meg üditöt hozzá, az volt a vacsorám. Azóta is azt a két pogácsát emlegetem neki, ha ilyen téma szóba jön.

Vagy: kéthetes karibi nyaralás végén (ami persze egy vagyonba került), a kinti reptéren volt még kb. két óránk. Mondtam neki, hogy vegyünk valamit inni, mert szomjas vagyok. Hát rövid keresgélés és az árak összehasonlítása után megvette a legolcsóbb dobozos akármit, ami kiderült, hogy egy ízesített ásványvíz volt, de az olyan rossz ízü volt, hogy majdnem kiköptem. Azóta azt is emlegetem a pogácsa mellé, aztán mind a ketten röhögünk rajta.

ápr. 10. 21:46
 12/16 anonim ***** válasza:
82%

Nekem a kedvenc sztorim:

23 voltam, a pasas 24.

Meghívott egy fagyira….

Állunk a sorban, körülöttünk emberek, mondom egy csokit és egy vaníliát szeretnék kérni.

Közbeszólt ez a balf@sz hogy elég egy gombóc, ne legyél telhetetlen.

Annyira ciki volt, nem csak rosszul esett.

Utána kövi héten a munkahelyen többször mondogatta hogy most én jövök mert a múltkor ő hívott meg 😃😃😃 muszáj voltam venni neki én is egy fagyit mert szegény nem tudta túl tenni magát egy 150 ftos gombóc fagyin 😂

De természetesen szexelni, azt akart…..tehát ami neki kell, azt akarta. Csak épp elfelejtett nőként bánni velem 🤡

ápr. 10. 22:16
 13/16 anonim ***** válasza:
30%

Én pont ma este mondtam hasonlót a csajomnak. Konkrétan,hogy sajnálja a benzint,hogy eljöjjön hozzám?

Elég nehéz nyugodtan kettesben lennünk. Ő az anyjával és annak pasijával lakik, nekem viszont van saját otthonom,ahol nyugodtan lehetnénk. Ennek ellenére mindig én megyek hozzájuk, ő utoljára karácsony és szilveszter közt volt nálam.

Napi szinten kocsival jár dolgozni, ez google maps szerint 2X24km, én pedig 25km-re/25 percre lakom , de mégis mikor azt mondja,hogy eljön, a végén mindig közbejön valami, és vagy nem találkozunk,vagy akkor is én megyek.

Bezzeg ha a tesójához, és az unokaöccseihez kell menni, akiket imád,arra nem sajnálja, pedig ők messzebb laknak, ráadásul az út az én városomon keresztül vezet.

ápr. 11. 02:48
 14/16 anonim ***** válasza:
50%

Miért nem mész el érte?

Egy szép gesztus lenne, biztosan jólesne neki, én legalábbis udvarlásnak venném ha veszi a fáradságot a férfi és eljön értem.

Gondolom te nem sajnálod rá a benzinpénzt ugye?

Nekem a fagyis sz@revő is eljött kocsival elém , menj el érte ….

ápr. 11. 06:23
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm sztorija. Eljutottak az első együttlétig, gumival védekeztek, a csávó meg elkérte a fele pénzt, mondván mindkettejük érdeke a védekezés. Barátnőm nagyot nézett, este vacsinál meg azt mondta, ő meg a vacsi árának a felét kéri, hisz mindkettejüknek szüksége van a kajára, akkor ezt is felezzék már meg! Amúgy a srác soha nem vitte kajálni, mindig csak ott zabált nála.
ápr. 11. 11:31
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Esemény után tablettát kellett bevennem egyszer, az exem megkérdezte messengeren hogy na sikerült e iratnom, bevennem.

Irtam h igen.

Utána eltűnt egy hétre.

Ő volt az aki 3 Ft-ot sem költött rám egyszer sem, ezért gondolom hogy azért került egy hétig hogy nehogy kifizettessem vele, vagy a felét.

ápr. 11. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!